Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Transportul Funerar

 Ce este transportul funerar?

servicii transport funerarTransport funerar reprezinta un termen general folosit pentru a descrie transportul decedatului de la locul decesului la locul de înmormântare. O definiÈ›ie mai riguroasă È™i cuprinzătoare este urmatoarea: "transportul funerar constituie transferul corpului, de rămășiÈ›ele pământeÈ™ti, a oaselor sau resturile incinerate, de la locul de deces la serviciile memoriale, la cimitir, la crematoriu, inclusiv transportul la È™i de la biserica pentru Servicii religioase. "

Serviciile de transport funerar fac parte din pachetul de servicii efectuate de agenÈ›ii de pompe funebre sau de firme de servicii funerare care, în posesia a cerinÈ›elor legale prevăzute pentru a efectua această sarcină, de asemenea, să ia pe responsabilitatea obtinerea autorizatiilor necesare de la municipalitate în cauză. Transportul È™i transferul a corpului poate fi efectuată numai de către angajaÈ›ii de servicii publice, care fac obiectul legii (articolul 358, È™i numărul modificarea 86 din 26 aprilie 1990).
În conformitate cu prevederile legislaÈ›iei în vigoare, transport funerar poate fi efectuată numai cu vehicule înmatriculate în acest scop, cum ar fi antrenori funerare (dricuri).

Dacă serviciul de transport funerar se transfera corpului la un crematoriu, o cerere de autorizare pentru incinerare trebuie să fie făcută, precum și cererea de transport.

  transport funerar 

În cazul în care defunctul trebuie să fie transportat din străinătate, va fi necesar de a solicita eliberarea certificatului de deces, precum È™i un paÈ™aport special mortuar, sau autorizaÈ›ia pentru transportul corpului. În cazul în care transportul de înmormântare ce priveÈ™te un stat care nu este parte la convenÈ›iile internaÈ›ionale, acesta este mai departe recomandabil să-È™i procure o declaraÈ›ie de la Consulatul sau Ambasada statului respectiv, declarând că nu există nici un motiv pentru care organismul nu ar trebui să li se permită să intre acel stat.

O agentie funerara specializata poate efectua toate procedurile legate de transporturi funerare, atât în Romania, cât È™i în străinătate. Agentia funerara de pompe funebre are, de asemenea, experiență în procurarea autorizaÈ›iile necesare, în conformitate cu regulamentele. Servicii de transport funerare È™i procurarea autorizaÈ›iilor relative la funcÈ›ii publice trebuie, în acest caz, să fie realizată în întregime de către personalul nostru, alinarea familia a acestor sarcini practice. Agentia funerara care ofera transportul funerar are propriile sale vehicule, inclusiv masini complet echipate, dricuri È™i trăsuri funerare, toate autorizate pentru transportul în interiorul È™i în afara municipiului, È™i pentru fiecare tip de înmormântare.