Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Transportul Funerar

 Ce este transportul funerar?

servicii transport funerarTransport funerar reprezinta un termen general folosit pentru a descrie transportul decedatului de la locul decesului la locul de înmormântare. O definiție mai riguroasă și cuprinzătoare este urmatoarea: "transportul funerar constituie transferul corpului, de rămășițele pământești, a oaselor sau resturile incinerate, de la locul de deces la serviciile memoriale, la cimitir, la crematoriu, inclusiv transportul la și de la biserica pentru Servicii religioase. "

Serviciile de transport funerar fac parte din pachetul de servicii efectuate de agenții de pompe funebre sau de firme de servicii funerare care, în posesia a cerințelor legale prevăzute pentru a efectua această sarcină, de asemenea, să ia pe responsabilitatea obtinerea autorizatiilor necesare de la municipalitate în cauză. Transportul și transferul a corpului poate fi efectuată numai de către angajații de servicii publice, care fac obiectul legii (articolul 358, și numărul modificarea 86 din 26 aprilie 1990).
În conformitate cu prevederile legislației în vigoare, transport funerar poate fi efectuată numai cu vehicule înmatriculate în acest scop, cum ar fi antrenori funerare (dricuri).

Dacă serviciul de transport funerar se transfera corpului la un crematoriu, o cerere de autorizare pentru incinerare trebuie să fie făcută, precum și cererea de transport.

  transport funerar 

În cazul în care defunctul trebuie să fie transportat din străinătate, va fi necesar de a solicita eliberarea certificatului de deces, precum și un pașaport special mortuar, sau autorizația pentru transportul corpului. În cazul în care transportul de înmormântare ce privește un stat care nu este parte la convențiile internaționale, acesta este mai departe recomandabil să-și procure o declarație de la Consulatul sau Ambasada statului respectiv, declarând că nu există nici un motiv pentru care organismul nu ar trebui să li se permită să intre acel stat.

O agentie funerara specializata poate efectua toate procedurile legate de transporturi funerare, atât în Romania, cât și în străinătate. Agentia funerara de pompe funebre are, de asemenea, experiență în procurarea autorizațiile necesare, în conformitate cu regulamentele. Servicii de transport funerare și procurarea autorizațiilor relative la funcții publice trebuie, în acest caz, să fie realizată în întregime de către personalul nostru, alinarea familia a acestor sarcini practice. Agentia funerara care ofera transportul funerar are propriile sale vehicule, inclusiv masini complet echipate, dricuri și trăsuri funerare, toate autorizate pentru transportul în interiorul și în afara municipiului, și pentru fiecare tip de înmormântare.