Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Servicii Funerare Florariu

servicii funerare BotosaniServicii Funerare Florariu din Botosani si-a cladit o reputatie prin calitatea serviciilor funerare oferite si prin demnitatea, devotamentul si promptitudinea cu care isi indeplineste intotdeauna sarcinile. Aceasta este o consecinta a atentiei acordate fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza.

Firma noastra ofera servicii funerare complete, va poate ajuta cu procedeul de tanatopraxie, casa funerara,  transport / repatrieri, si sicrie de o inalta calitate.

Funeraliile reprezinta comemorarea unei vieti care a luat sfarsit. Pentru a conduce persoana decedata pe ultimul drum, pe cel spre eternitate, cu decenta, respect si recunostiinta, Firma Servicii Funerare Florariu vine in sprijinul familiei indoliate, preluand intreaga organizare a procesului de inhumare sau incinerare. Cu o experienta de peste un deceniu in domeniul serviciilor funerare, Firma Servicii Funerare Florariu va pune la dispozitie o gama completa de servicii funerare, care acopera toti pasii in organizarea unei inmormantari, de la strictul necesar, pana la ultimele detalii. 

In astfel de momente de tristete si durere echipa noastra de profesionisti va sta alaturi cu bun simt si discretie, mereu atenti la dorintele si cerintele Dumneavoastra, pentru ca ultimul omagiu adus persoanei decedate sa incununeze cu demnitate viata ce tocmai a trecut in nefiinta.

Ne puteti gasi la una din urmatoarele adrese:

Str. Calea Nationala nr 61, intre farmacia Anca si famacia Husac
Str. Primaverii nr 12, langa Ecomed
Str. Manolesti Deal, Nr. 6

PROGRAM NON - STOP !


funerare Botosani

SERVICII FUNERARE COMPLETE, FACAND ASTFEL MAI USOARA MUNCA FAMILIEI INDURERATE :

 

 • CONSTATARE DECES

Eliberarea actului constatator de deces de catre un medic

 • IMBALSAMARE

Se face de catre personal specializat si se elibereaza certificat de imbalsamare pentru depunerea la capela sau/si pentru transport

 • TOALETARE

Spalat, imbracat, babierit, aranjat

 • MANIPULARE SICRIU

Personal specializat pentru coborarea/urcarea sicriului de la domiciliu la biserica si cimitir

 • TRANSPORT FUNERAR

Transportarea decedatului catre biserica si/sau cimitir cu masini specializate , transport pentru persoane, transport pentru sicriu cu limuzina funerara

 • ARANJAMENE FLORALE

Coroane, jerbe, aranjamente cu flori naturale

 • COS BISERICA

Conform datinilor bisericesti, cosul este obligatoriu atunci cand se duce decedatul in biserica, la slujba funerara si la cimitir. Cosul pentru Biserica trebuie sa contina: produse de panificatie – cap, prescura, arhanghel -vin, ulei cu vin, coliva, prosop, lumanari.

Pentru noi toti vine un moment in care trebuie sa spunem adio acestei lumi, sa ne luam la revedere de la cei dragi si sa ne pregatim pentru o alta viata, langa Dumnezeu, o viata mai buna intr-o alta lume unde in final toti ajungem mai devreme sau mai tarziu. Cei care raman in urma, raman in suferinta si tristete, dar cu amintirea draga a celui sau celei ce a fost odata. In aceste clipe grele, cei dragi trebuie sa aiba puterea sa-l conduca pe un ultim drum pe cel sau cea care nu mai e printre noi. Ceremonia de inmormantare este un eveniment greu, plin de lacrimi, dar care necesita o organizare atenta.

Aici intervine firma Servicii Funerare Florariu, care prin serviciile ce le pune la dispozitia clientilor usureaza cu mult si incearca sa aline durerea familiei, preluand toate sarcinile aferente organizarii unei astfel de ceremonii.

Pierderea unei persoane dragi reprezinta o mare pierdere in viata fiecaruia. De aceea, profesionistii in pompe funebre Botosani, de la firma Servicii Funerare Florariu, au invatat sa se implice in acest proces dificil cu discretie si bun simt prin experienta acumulata.

 

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL IN/DIN EUROPA

 

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in potrivite conditii de igiena si de pastrare.

CERTIFICAT DE DECES INTERNATIONAL.

Asiguram intocmirea documentatiei necesara repatrierii. Sunt asigurate toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar, ce permite transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatiilor necesare repatrierii decedatului.

TRANSPORT FUNERAR INTERNATIONAL

 

TANATOPRAXIE BOTOSANI

 

Servicii Funerare Florariu va pune la dispozitie procedeul de tanatopraxie , ce se desfasoara intr-un cadru legal, in spatii special amenajate, laboratoare corect utilate conform normelor europene, respectuos fata de defunct cat si fata de familii. 

In functie de situatie si dorinta fiecaruia, tehnica de tanatopraxie poate fi practicata si la domiciliu.

Aceste performante sunt realizate utilizand produse fixatoare de inalta calitate avizate in UE. Un amplu bagaj de cunostinte in domeniul anatomiei si fiziologiei umane, patologie, microbiologie, tanatologie, tanatomorfoza si procedee de fixare specifice laboratoarelor de histo-patologie sunt indispensabile pentru aplicarea corecta a tehnicii utilizata de AXYS TANATOPRAXIE, astazi unica in Romania.

Tehnica de tanatopraxie, prin rezultatele obtinute, reda persoanei decedate un aspect demn, permite familiei si celor apropiati sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit si nu in ultimul rand, se castiga timpul necesar pentru organizarea in mici detalii a ceremoniei de inmormantare, sau a transportului de corp in caz de nevoie.

Ce este tanatopraxia?

 • procedeu complex de conservare a unui corp neinsufletit
 • igienizarea corpului
 • intarzierea procesului de tanatomorfoza
 • aseptizare
 • rehidratarea tegumentelor, redand corpului un aspect natural
 • relaxarea fizionomiei fetei, cu inlaturarea semnelor de suferinta dinaintea mortii, pentru pastrarea unei imagini demne si oneste
 • cosmetica funerara la cererea familiei
 • reconstructie corpuri in caz de necesitate, in urma accidentelor etc.

SICRIE

 

Desi astfel de alegeri nu sunt tocmai usor de facut in momentele dificile ale unui deces, alegerea sicriului reprezinta, in primul rand, dovada Dumneavoastra de consideratie adusa persoanei decedate, fiind totodata un element-cheie in ultimul sau omagiu. Casa Funerara Florariu va ofera o gama variata de sicrie pentru adulti si copii, plus accesoriile corespunzatoare, realizate din diferite tipuri de lemn, de diverse culori si forme, cu ornamente religioase sau florale. Nu ezitatii sa ne contactati in legatura cu achizitia unui siciu. 

Acordati, asadar, importanta cuvenita locului de odihna eterna al persoanei decedate si apelati la noi pentru achizitionarea sicriului.


pompe funebre Botosani

CAPAC FRIGORIFIC

 

Capacul frigorific a fost proiectat pentru a păstra decedatul, deja aşezat în sicriu, de-a lungul priveghiului. Datorită capacului transparent şi termoizolant, decedatul va putea fi văzut în orice moment, şi în acelaşi timp se va păstra mult mai bine şi în condiţii optime. De asemenea uneori, deşi nu pare la prima vedere, apariţia problemelor igienico-sanitare, mai ales în perioadă caldă, sau în situaţii particulare când perioada de veghe este prelungită poate deveni o adevărată pacoste. 

De aceea noi vă sfătuim să folosiţi acest capac, care vă scuteşte de bătăi de cap. Sigur nu vă va părea rău că l-aţi folosit. 

Tehnologia folosita pentru realizarea acestui capac este de ultimă generaţie.

URNE SI ACCESORII FUNERARE

 

Va punem la dispozitie o gama larga de articole funerare - fie de productie proprie, fie autohtona sau de import. Preturile oferite sunt din competitive. Toate articolele funerare sunt garantate calitativ. Dintre articolele funerare comercializate va amintim: candele, crucifixe, accesorii din bronz, vase, felinare, manere sicriu si altele.

ARANJAMENTE FLORALE

 

Aranjamentul floral funerar fie el coroana sau jerba, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizat dintr-o varietate larga de flori, marimea si modelul fiind la alegerea dvs.
Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica ce se ataseaza de acesta. 

coroane Botosani

Localizare Servicii Funerare Florariu
Galerie Agentie Funerara Botosani