Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Excelenta Funerara - La Italianul & Si.Adri

Excelenta Funerara - La Italianul & Si.AdriSocietatea noastra se considera in sectorul funerar, forta inovatiei, operand cu inalta competenta si profesionalitate, dispunand de materiale, mijloace si personal calificat la standarde europene.

"La Italianul & Si.Adri" asigura profesionalism si demnitate in toate serviciile funerare oferite. In momentele de grea incercare adresati-va cu incredere, firma noastra putand prelua toate sarcinile aferente procesului de inmormantare, prin cel mai bun raport calitate - pret de pe Valea Prahovei.

Serviciile noastre sunt LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA NOAPTE SI ZI.

Personalul agentiei funerare "La Italianul & Si.Adri" este instruit profesional, la cele mai inalte standarde focusat spre o intelegere mult mai profunda a starilor si trairilor pe care o familie in momentele de grea incercare. Din acest motiv suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7. 

Administram astazi intregul si complexul proces funerar in baza unei dotari moderne dar pe aceleasi principii pe care ne-am axat inca de la inceputurile agentiei noastre: profesionalism, calitate, demnitate si respect.

"La Italianul & Si.Adri" nu furnizeaza doar sicrie si transport. O importanta primara o are asistenta morala si materiala acordata familiilor ce apeleaza la serviciile noastre.

Atentia pe care o acordam fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza, face ca agentia noastra sa fie un real sprijin in momentele dificile. 

Compania noastra de servicii funerare cu punct de lucru in Busteni va pune la dispozitie masinile funerare necesare, personalul adecvat si produsele utile pentru un serviciu funerar complet. Printr-un apel telefonic, unul dintre agentii nostri de servicii funerare va oferi toate informatiile care va sunt necesare,  fiind alaturi de dumneavoastra in incercarea de a furniza solutiile potrivite. 

De asemenea, va vom explica toate optiunile disponibile pentru Dumneavoastra. Va oferim tot timpul necesar pentru a face alegerile corecte.

Sediul Central 

Sinaia: B-dul Ferdinand, Nr. 104

Punct de lucru

Poiana Tapului: Str. Independei, Nr. 28

Telefon Birou

0244.310.083

0344.409.875

Non Stop

0724.446.499

0720.371.227

0729.401.843

0736.947.278

agentie funerara busteni

Transport funerar

 "La Italianul & Si.Adri" va ofera servicii de transport funerar intern si international, cu masini speciale la cele mai inalte standarde.

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare conform legislatiei in vigoare.

La Italianul & Si.Adri - servicii funerare busteni

SERVICII FUNERARE COMPLETE

 • CONSTATARE DECES - CONSULTANTA SI ASISTENTA IN VEDEREA OBTINERII DOCUMENTLOR
 • TOALETARE COSMETIZARE
 • EVENTUALE IMBALSAMARI EFECTUATE DE PERSONAL AUTORIZAT
 • IGINIZAREA SI ODORIZAREA SICRIELOR CU PRODUSE BIODEGRADABILE CE RESPECTE NORMELE EUROPENE
 • UTILIZAREA SALTELELOR ABSORBANTE CU ROL IN ABSORTIA LICHIDULUI ELIMINAT IN TIMPUL PROCESULUI DE DESCOMPUNERE
 • ASIGURAREA INCHIDERII CAPACULUI SICRIULUI
 • CONSULTANTA SI ASISTENTA IN ORGANIZAREA PARASTESELOR
 • MASINI SPECIALE PENTRU TRANSPORT SPITALICESC
 • MASINI SPECIALE PENTRU RECUPERAREA SI TRANSPORTUL CELOR DECEDATI IN ACCIDENTE
 • TRANSPORT FUNERAR INTERN SI INTERNATIONAL
 • PERSONAL ADEPT SERVICIILOR
 • SETURI DE VEGHE

pompe funebre busteni

Localizare Excelenta Funerara - La Italianul & Si.Adri
Galerie Agentie Funerara Busteni