Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Coroane Si Jerbe Funerare: Ce Semnificatie Au?

Tipul aranjamentelor funerare

Aranjamentele pentru florile funerare sunt trimise oriunde se afla inmormantarea, fie ca este vorba de o casa funerara, de o biserica sau de locul inmormantarii. In mod tipic, acestea sunt aranjamente florale mai mari, care sunt facute pentru a fi vazute în timpul funeraliilor sau a serviciului memorial. Tipul de aranjamente florale facute pentru funeralii include:

  • Unul dintre tipurile de aranjamente se afla in partea de sus a sicriului È™i este de obicei comandat atunci cand aranjamentele funerare sunt făcute de familie. Cand trimiti flori la capela sau biserica, poti intreba daca a fost comandat un astfel de ornament. Daca nu, poti sa o comanzi, dar acest tip de aranjament este de obicei comandat de familie.
  • Coroane de inmormântare - In timp ce acestea sunt in general realizate intr-o forma circulara, ele pot fi facute in orice forma si vin in diverse dimensiuni. Coroanele sunt facute cu flori, cel mai frecvent flori rosii si albe, aranjate într-o coroana verde. Coroanele funerare sunt vazute de mulÈ›i oameni ca flori tribut.
  • Cruce - Florile sunt aranjate intr-un model incrucisat si au diferite dimensiuni. In crucile funerare se reflecta, de obicei, sentimentul religios al expeditorului si sunt foarte frecvente la inmormantarile tinute in biserici.
  • Cosurile funerare - Aceste aranjamente variaza in functie de marime si sunt realizate in cosuri de rachita pentru a le usura purtarea de la locul serviciului funerar la mormant. Florile din cos reflecta de obicei florile preferate ale decedatului.

Singura data in care trimiterea unui aranjament coroane funerare este necorespunzatoare este daca familia decedatului a cerut ca florile sa nu fie trimise. Inainte de a comanda si de a trimite flori, verifica la capela pentru a vedea daca familia a mentionat o astfel de cerere, deoarece cererea este de obicei mentionata acolo.

Ce semnifica florile funerare?

Diferite tipuri de flori funerare si semnificatiile lor

Atunci cand un apropiat moare, se obisnuieste sa se trimita flori familiei sale sau se trimit flori la capela unde este depus, pentru a exprima condoleantele si pentru a-l onora pe cel decedat. Exista aranjamente florale traditionale care pot fi trimise pentru inmormantare. Aranjamentele pot fi facute din orice tip de floare, mai ales daca florile alese au fost speciale pentru decedat. Atunci cand alegi florile pe care doresti sa le trimiti, trebuie sa iei in considerare varsta persoanei, culori si tipuri de flori placute.

Flori comune pentru inmormantari

Impreuna cu aranjamentele traditionale de flori, exista anumite flori care sunt trimise frecvent la inmormantari. O astfel de floare este crinul alb sau crinul Arum. Aceasta floare reprezinta imaginile crestine ale durerii, iar albul este culoarea doliului in multe culturi, asa ca si margaretele, trandafirii albi și alte flori albe functioneaza bine si in aranjamente funerare. Crizantemele sunt, de asemenea, flori funerare comune si simbolizeaza devotamentul si loialitatea, astfel incat acestea ar fi adecvate sa trimita pentru inmormantarea unui prieten apropiat sau membru al familiei. Trandafirii sunt folositi adesea in aranjamente funerare, de obicei alb sau rosu, si reprezinta dragoste. Marigold-urile sunt de asemenea folosite in multe cosuri de flori care sunt trimise pentru inmormantari si galbenele inseamna "confortul inimii".

 coroane si jerbe funerare