Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Cum Alegem Serviciile De Transport Funerar?

Ce este transportul funerar ?

Acest serviciu reprezinta transportarea persoanei decedate pe teritoriul Romaniei. Fiind vorba de un transport special, sunt necesare atat vehicule funerare speciale, cat si existenta urmatoarelor documente: certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP. Partenerii nostri dispun de personal calificat ce se poate ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile legale.

Mai multe detalii despre acest serviciu puteti regasi citind articolul urmator: TRANSPORT FUNERAR

Cum alegem compania potrivita?

Cand vine vorba de alegerea agentiei funerare care va oferi servicii de transport funerar, este adesea mai usor sa-ti comunici preferintele firmei de pompe funebre si sa-i lasi sa se ocupe de aspectele practice ale organizarii masinilor funerare. Cu toate acestea, unii oameni pot prefera sa ia problema in propriile maini si sa aleaga anumite servicii adiacente sau un anumit tip de vehicul. Deci, ce este implicat in organizarea transportului funerar si ce optiuni ar alegeti?

Atunci cand alegeti societatea care va ofera servicii de transport funerar, puteti personaliza fiecare detaliu. De asemenea, puteti plati pentru aceasta serviciu funerar in avans printr-un plan de inmormantare preplatit.

Cat costa serviciul de transport funerar?

Costul depinde de firma pe care o alegeti. Inainte de a face acest lucru, trebuie sa consultati mai multe oferte. Acest serviciu poate fi decontat cu talonul de pensie, precum celalalte. Este foarte important sa alegeti o firma serioasa, care va poate oferi consultanta si se poate ocupa in detaliu de toate serviciile. . Dupa ce va hotarati asupra unei firme, asigurati-va ca aveti o confirmarea scrisa pentru serviciile cerute. Apoi, de comun acord, se stabileste timpul de plecare si cel aproximativ de sosire, precum si alte detalii.

Puteti opta, de asemenea, sa inchiriati vehicule pentru a transporta toti participantii la inmormantare.

Firmele de pompe funebre prezente pe website-ul nostru detin autorizatie pentru aceste servicii, precum si resursele necesare (masini speciale si soferi cu experienta) pentru asigurarea desfasurarii acestora in cele mai bune conditii.