Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Ceremonia Funerara: Cum Ne Exprimam Condoleantele?

Cum ne comportam pe parcursul unei ceremonii funerare?

Persoanele care trec prin momente dificile apeleaza la o firma de servicii funerare care le ofera consultanta si sprijin, le va asculta doleantele si le va oferi cele mai bune solutii si informatii. Dar cum procedam noi atunci cand dorim sa ne exprimam condoleantele?

Cand o persoana se confrunta cu moartea unui prieten sau a unei persoane dragi, trece prin momente cu adevarat dureroase. Cu toate acestea, chiar daca intelegem trairile prin care trec aceste persoane ne este greu sa ne exprimam condoleantele. Ne este frica sa ne exprimam pentru a nu spune ceva necuvenit. Cu toate acestea, este important sa stim ca este mai dureros pentru cei aflati in aceasta situatie sa nu auda nimic de la noi. 

Este important sa recunoastem si sa oferim sprijin ori de cate ori este posibil. Iata cateva modalitati prin care putem exprima condoleantele pentru a evita sa parem nepasatori si indiferenti. A empatiza, nu presupune ca toata lumea se simte in acelasi mod cum te-ai fi simtit tu.

Experientele tale de a pierde pe cineva drag nu sunt la fel ca si cele ale altei persoane Poti spune „Nu-mi pot imagina ce simti “, ca o recunoastere a faptului ca durerea lui sau a ei este dificila. Evitati intrebarile generalizate, cum ar fi „ce mai faci?“, si sa sprijiniti persoana in perioada de doliu, asigurandu-va ca puneti intrebari specifice legate de aceasta stare. De exemplu, „cum va descurcati“ sau „cum te simti acum?“, pot fi o modalitate foarte buna de a-ti exprima sprijinul si condoleante pentru persoana in cauza.

„Imi pare rau sa aud ...“ este unul din modurile prin care oamenii se declara indoliati. Cu toate acestea, este un mod bun de a incepe o conversatie cu persoana pentru ca este o declaratie sincera. Aceasta recunoaste durerea persoanei si empatizeaza cu el sau ea. Tristetea este normala si apare ca o greutate apasatoare in momentul cand pierzi pe cineva drag.

Prin urmare, atunci cand oamenii sunt apasati de moartea celor dragi lor, trebuie sa intelegi ca acestia sunt suparati pe circumstante si trec prin momente foarte dificile. Cu toate acestea, nu trebuie sa iti fie fie teama deranjezi o persoana daca iti exprimi condoleantele, pentru ca nu faci acest lucru, ci ii oferi un sprijin pretios in momentele grele.

Pe website-ul nostru puteti gasi firme de servicii funerare complete, care va ofera sprijinul de care aveti nevoie in momentele dificile.

servicii funerare complete