Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Cum Alegem Firma De Servicii Funerare?

In primul rand, va vom face o prezentare generala a website-ului nostru.

Pe agentiefunerara.com lucram cu societati serioase, care ofera servicii funerare personalizate, in functie de nevoile fiecarui client in parte. Atunci cand pierdeti pe cineva drag, va este foarte dificil sa va ocupati de toate procedurile necesare desfasurarii evenimentului funerar. De aceea este indicati sa apelati la unul dintre partenerii nostri. Indiferent de zona in care va aflati, partenerii nostri va pot ajuta cu servicii funerare complete, prestate prompt, serios si discret. Mai jos va prezentam 10 motive pentru care alegerea unei firme prezente pe website-ul noastra este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

De ce sa apelati la o firma de servicii funerare prezenta pe site-ul nostru ?

Trebuie sa faceti acest lucru pentru ca aceaste poate in orice moment, indiferent de ora sau zi, sa va ajute si sa va sustina atunci cand treceti printr-o perioada foarte dificila. Dar ce anume face si ce servicii ofera pentru a va asigura ca aranjamentele funerare corespund prioritatilor dvs. si ca va indeplinesc dorintele? Iata 10 moduri care partenerii nostri atent selectati va pot ajuta in momentele dificile:

1. Va ofera timpul necesar pentru a pregati cum trebuie evenimentul

In zilele noastre insa, totul ar trebui sa fie aranjat si pus la punct cu cateva saptamani inainte de nefericitul eveniment. Firmele funerare prezente pe website-ul nostru au case funerare dotate complet in care pot avea grija de persoana trecuta in nefiinta. Acestea sunt dotate camera cu aer conditionat pentru gazduire decedati, precum si o sala de asteptare dotata cu mese, fotolii si canapele. De asemenea, se pot ocupa de toate serviciile funerare necesare.

2. Va ajuta cu obiceiuriurile ce tin de ritualul inmormantarii 

Deoarece societatile de pompe funebre de au experienta in planificarea evenimentelor funerare, ei vor cunoaste obiceiurile crestine.

pompe funebre

3. Anuntul mortuar

Atunci cand persoana draga pleaca in calatoria spre viata vesnica, ne simtim datori sa anuntam moartea acestuia. Se trag clopotele intr-un anumit fel, se suna din bucium sau se pune naframa neagra in poarta casei. Toata lumea va sti de veniment si astfel sa se dea sau sa se mai ia din durerea familiei.

Cind moare cineva i se aprinde o lumanare. Mortul se spala si se imbraca in straie noi, ca Isus intr-un giulgiu nou. I se taie unghiile, parul… iar toate se pun intr-o punguta in siciru, in zona capului. Bratele incrucisate pe piept, semnul rugaciunii. Palmele-i strang o icoana, o cruce de lemn sau de ceara. Si mai este toiagul, de fapt o lumanare de ceara lunga si subtire. Aceasta este impletita si incolacita in spirala, sta la capul mortului. Ea trebuie sa arda cat tine popa slujba.

4. Va ajuta cu actele de inmormantare

Exista o multime de documente care implica inregistrarea unei morti si aranjarea unei inmormantari. Partenerii nostri, firme funerare cu experienta, va pot ajuta cu actele necesare declararii decesului, cat si a celor necesare pentru obtinerea ajutorului de inmormantare.

5. Ajutor in privinta legislatiei specifice

Inmormantarea si incinerarea implica multe reglementari, in special cu privire la specificatiile sicriului. Toate aceste reglementari va sunt prezentate atunci cand alegeti o agentie funerara.

6. Va ajuta sa luati o decizie in cunostinta de cauza

Cand organizati o inmormantare, poate fi dificil sa stiti care sunt cele mai bune bune decizii, in special cand in acest timp va confruntati cu durerea pricinuita de pierderea unei persoane dragi. O agentie funerara de incredere va putea sa va explice ce implica fiecare serviciu funerar in parte, pentru a putea lua cea mai buna decizie pentru tine si familia dumneavoastra.

7. Ofera consiliere familiei

Merita sa gasiti o casa de funerara care are o camera speciala, unde veti putea sa petreceti timp cu persoana draga in pace si intimitate. Agentia funerara va pregati persoana care a murit; se va ocupa de spalare, imbalsamare si de hainele necesare, conform dorintelor dumneavoastra.

8. Va ofera servicii funerare complete

Partenerii nostri va ofera servicii funerare complete pentru ca inmormantarea sa se desfasoare cum trebuie. Printre acestea, enumeram:

 •  pregatirea persoanei decedate
 •  pregatirea sicriului
 •  manipularea sicriului
 •  transport national si international funerar
 •  cortegiu funerar
 •  sapare groapa loc de veci
 •  ridicare placa lucrare loc de veci si punere la loc
 •  cruci si monumente funerare
 •  pregatire-consiliere pentru pomana mortului
 •  ajutor intocmire acte necesare pentru inmormantare si pentru ajutor de inmormantare
 •  incinerare

9. Amenajarea locului de veci

Partenerii nostri va ajuta cu amenajarea locului de veci. Va pot ajuta cu saparea gropii pentru locul de veci si manipularea siciriului.

Unii dintre partenerii nostri va ofera monumente funerare si ceramica, realizate in functie de dorintele dumneavoastra. De asemenea, daca doriti o societate specializata pe producerea de monumente funerare, puteti gasi de asemenea website, la categoria monumente funerare.

 10. Sprijin emotional

Societatile care se ocupa cu pompe funebre nu ofera doar sprijin practic, acestia preocupandu-se si de partea emotionala a clientilor. Ei va pot recomanda consilieri sau grupuri locale de sprijin, unii detinand propriile grupuri de sprijin pentru consilierea persoanelor care au pierdut pe cineva drag.

 servicii funerare complete