Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Servicii Funerare Casa Cerească

Servicii Funerare Casa Cerească AgigeaServicii Funerare Casa Cerească  va este alaturi in momentele dificile oferindu-va servicii complete de pompe funebre, de cea mai inalta calitate, la cele mai mici preturi. 

SUNTEM LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA NON STOP !

Personalul agentiei funerare Casa Cerească este instruit profesional, la cele mai înalte standarde focusat spre o intelegere mult mai profunda a starilor si trairilor pe care o familie le inceraca in acest greu moment . Suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24 . Pentru a menține cel mai înalt nivel de ingrijire de calitate și a continua îmbunătățirea serviciilor noastre, ne-am creat cinci angajamente pe care le va urma în mod riguros.

Servicii funerare ieftine, de cea mai inalta calitate in Agigea si imprejurimi.

Angajamentele Noastre

1. Suntem aici pentru Dumneavoastra

Suntem disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, așa că veți avea întotdeauna serviciul la dispozitie.

2. Va ghidam pas cu pas

Va vom explica toate opțiunile disponibile pentru Dumneavoastra. Vă oferim tot timpul necesar pentru a face alegerile corecte.

3 Un tribut unic 

Impreuna putem crea un serviciu complet unic și personalizat dupa nevoile Dumneavoastra. 

4. Transparenta noastra

Veti fi in permanenta informati cu privire la activitatea noastra. Toate documentele noastre vor fi scrise simplu și concret.

5. Compania noastra de pompe funebre este alcatuita dintr-o echipa de profesionisti

Serviciile noastre pot fi la fel de bune ca oamenii care au grija de Dumneavoastra si familia Dumneavoastra. Ne asigurăm că oamenii noștri au acces la formare regulat și continuu.


Servicii Funerare Târgu Ocna

Va punem la dispozitie toate accesoriile necesare unei inmormantari pana la cel mai mic amanunt, in functie de posibilitatile si nevoile Dumneavoastra.

  • TRANSPORT FUNERAR
  • ELIBERAREA DOCUMENTELOR
  • IMBALSAMAREA
  • CERTIFICAT MEDICAL CONSTATATOR
  • TOALETAREA DECEDATULUI
  • SICRIE 

SICRIE IEFTINE

Va punem la dispozitie o gama larga de oferte pentru sicrie ieftine. Nu ezitati sa ne contactati. Oferim pachete personalizate si asistenta pe toata durata evenimentului.

ARANJAMENTE FLORALE PERSONALIZATE 

Asiguram toata gama de aranjamente florale inmormantari la preturi imbatabile . Nu ezitati sa ne contactati ! Program NON STOP – 0754.888.828

TRANSPORT FUNERAR

Compania noastra de pompe funebre va ofera servicii de transport funerar intern si international, la cele mai inalte standarde.

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare.

 pompe funebre complete

Galerie Agentie Funerara Eforie