Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

SERVICII FUNERARE LA SUCIU FAGARAS

servicii funerareCompania de pompe funebre " La Suciu" s-a nascut din dorinta de a oferi servicii funerare complete, de o calitate superioara in Fagaras. 

Avem preturi corecte la marfa de calitate, incercand sa acoperim cat mai bine cu putinta nevoile persoanelor aflate la durere. In dotarea noastra se gasesc capace frigorifice, iar la vanzare avem o paleta larga de modele de coroane, coronite diferite ca forma si culoare. Transportul decedatului se face cu masini funerare omologate in tot judetul si oriunde este nevoie. 

Prin toate aceste facilitati incercam sa alinam durerea familiei, sa oferim ajutor intr-un moment greu , plin de lacrimi si durere , dand dovada de respect si discrectie.

Oferim servicii si produse funerare, venind in ajutorul dumneavoastra, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie.

Atunci cand pierdem pe cineva drag este firesc sa incercam sa oferim un ultim omagiu deosebit. Pentru ca intelegem asta, suntem alaturi de dumneavoastra astfel incat respectul din urma sa fie incununat cu recunostinta.

Transport funerar

Compania noastra, prin personalul eficient si competent si prin logistica de care dispune, ofera servicii de transport persoanelor decedate atat pe plan intern, cat si international, respectand toate exigentele legislative europene. Serviciile de transport funerar international sunt oferite in conditii de profesionalism maxim. Repatrierea persoanelor decedate se face respectand toate reglementarile in vigoare.

Va stam la dispozitie, de asemenea, cu masini dotate la standarde europene pentru transportul funerar intern al persoanei decedate, la capela sau la cimitir.

Transportul persoanei decedate, fiind un important dintre serviciile funerare, se face in bune conditii de pastrare si igiena, la foarte avantajoase preturi.

pompe funebre Calarasi

Aranjamente florale

Aduceti un omagiu persoanelor decedate printr-o coroana funerara sau o jerba funerara din garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri.

Realizam o gama diversificata de aranjamente florale, coroane si jerbe la preturi accesibile.

Sicrie

Pentru asemenea momente, alegerea unui sicriu este modalitatea prin care va aratati atasamentul purtat persoanei inmormantate.

Comercializam o gama larga de sicrie din diferite esente. Oferta cuprinde atat sicrie la preturi rezonabile cat si sicrie de lux, elegante, modele unicat din import.

funerare Calarasi

SERVICII FUNERARE COMPLETE FAGARAS

  • consultanta permanenta pentru obtinerea actelor (certificat de deces, adeverinta de inhumare)
  • constatare deces – eliberarea actului constatator
  • servicii de cosmetizare si toaletare decedat
  • servicii de imbalsamare
  • gama variata de sicrie si consiliere in alegerea lor
  • aranjamente florale, coroane, jerbe
  • transport funerar intern si international
  • repatrieri persoane decedate
  • practica cimiteriala

cruci funerare Fagaras

Localizare SERVICII FUNERARE LA SUCIU FAGARAS
Galerie Agentie Funerara Fagaras