Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Servicii Funerare Storo Renaissance

Agentie Funerara GiurgiuServicii Funerare Giurgiu - durerea pierderii unei persoane apropiate reprezinta una din loviturile vietii. Vom incerca cu toata putinta mea sa va alinam suferinta oferindu-va servicii funerare complete in orasul Giurgiu si in orice oras din judet este necesar, in functie de cerinte.

Agentia Funerara Storo Renaissance va pune la dispozitie o gama larga de pachete funerare, structurate dupa nevoile fiecarui client. Astfel pregatirea tuturor produselor si serviciilor necesare este in grija noastra.

Storo Renaissance reprezinta mai mult decat o firma de servicii funerare complete, care vine in ajutorul familiilor indurerate in momentele tragice ale vietii, prin preluarea tuturor sarcinilor aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiei un set de produse si servicii specifice unui astfel de eveniment cum ar fi sicriu, respete, cruce, batiste, prosoape, urne, coroane, aranjamente florale, lumanari, capac frigorific si masini funerare pentru transportul decedatului.

Oferim servicii funerare complete in Giurgiu: consultanta, organizare de pomeni si parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri, respete, cruci din lemn) si toate celelalte servicii de care aveti nevoie.

LA AGENTIA NOASTRA FUNERARA, GASITI SICRIE INCEPAND CU 250 RON !

Oferim pachete foarte accesibile pentru servicii si produse funerare:

 • Sicrie - Gama Variata de Modele de Sicrie. Calitate La Cele Mai Accesibile Preturi.
 • Coroane Funerare si Jerbe - Coroane funerare, jerbe funerare si aranjamente florale pentru masini mortuare.
 • Urne Mortuare 
 • Accesorii Funerare - Set Accesorii Funerare - manere sicriu, crucifixe, catafalc si camera mortuara, candele
 • Transport Funerar - Masini Funerare Pentru Transport Intern - Manipulare Sicriu - Transport Sicriu

Vom fi alaturi de dumneavoastră in momentele dificile pentru a vă asigura ca persoanele dragi vor fi tratate cu multă demnitate si respect. Increderea pe care dumneavoastră aţi acordat-o agentiei noastre funerare reprezinta un privilegiu si vom face absolut tot ce ne sta in putinţă pentru a va asigura servicii funerare de calitate, prestate cu profesionalism, demnitate si promptitudine . Aceasta este o consecinta a atentiei acordate fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza.

Serviciile noastre funerare sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare complete corespunzatoare.

Comercializam o gama larga de sicrie, confectionate din diferite esente (brad, fag, stejar, mahon, mogani, ebiara, tei, plop, frasin, etc). Oferta cuprinde atat sicrie la preturi rezonabile cat si sicrie de lux.

Servicii Funerare Giurgiu

Servicii Funerare Complete:

 • Constatare deces – eliberarea actului constatator de deces de catre un medic
 • Depunerea la capela sau/si pentru transport
 • Manipulare sicriu – personal specializat pentru coborarea/urcarea sicriului de la domiciliu la biserica si cimitir
 • Transport funerar – transportarea decedatului catre biserica si/sau cimitir cu masini specializate
 • Aranjamente florale – coroane, jerbe, aranjamente cu flori natural
 • Capac frigorific pentru sicriu.
 • Inchiriere Catafalc
 • Amenajare Camera Mortuara
 • Camera Frigorifica
 • Imbalsamare
 • Magazin cu prosoape, esarfe, haine, farfurii, lumanari, crucifixuri
 • Masina mortuara echipata cu compartiment frigorific

Aranjamente florale

Aduceti un omagiu persoanelor decedate printr-o coroana funerara sau o jerba funerara din garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri.

Sicrie

Pentru asemenea momente, alegerea unui sicriu este modalitatea prin care va aratati atasamentul purtat persoanei inmormantate.

O gama completa de sicrie din diverse esente de lemn, cu modele religioase sau florale si culori variate. Puteti cauta sicriele dupa categoria dorita (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului.

Sicrie Storo Renaissance Giurgiu

Localizare Servicii Funerare Storo Renaissance
Galerie Agentie Funerara Giurgiu