Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Agentia Funerara Miran

agentie funerara ilfovSuntem o firma de pompe funebre şi ceea ce încercam noi să realizam, este sa va oferim o flexibilitate maximă în compunerea pachetului final de produse şi servicii funerare.

La noi puteţi gasi sicrie din stejar, fag sau brad. Avem de asemenea accesorii funerare din bronz sau plastic. Acestea includ crucifixe, mânare de sicrie, candele, lumanări mari sau mici şi felinare şi vaze din bronz sau marmura.

Experienta firmei noastre in domeniul serviciilor funerare se reflecta in calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important sa va puteti exprima respectul si dragostea fata de persoana inhumata si alegerea serviciului funerar sa fie conform cu ce isi doreste familia persoanei decedate.

Serviciile funerare oferite sunt caracterizate prin  seriozitate, devotament si promptitudine iar acestea reprezinta cartea noastra de vizita.  Atentia pe care o acordam fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza, face ca agentia noastra sa fie un real sprijin in momentele dificile. De asemenea, firma noastra va pune la dispozitie servicii de repatriere.

Compania noastra de servicii funerare cu sedii in Ilfov si Prahova va pune la dispozitie masinile funerare necesare, personalul adecvat si produsele utile pentru cand trebuie sa pregatim urgent un serviciu funerar. Printr-un apel telefonic, unul dintre agentii nostri de servicii funerare va oferi toate informatiile care va sunt necesare,  fiind alaturi de dumneavoastra in incercarea de a furniza solutiile potrivite.

Este foarte important sa va puteti exprima respectul si dragostea fata de persoana inhumata si alegerea serviciului funerar sa fie conform cu ce isi doreste familia persoanei decedate. 

transport funerar

In functie de pachetul de servicii funerare pentru care ati optat, serviciile noastre consta in constatarea decesului, toaletarea si imbalsamarea decedatului, pregatirea sicriului si a accesoriilor specifice, manipularea acestuia, transportul funerar intern si international,  intermedierea discutiilor cu preotul si pregatirea capelei, inchirierea catafalcului, iar la cererea Dumneavoastra ne putem ocupa de pana le mici detalii ce tin de protocol, precum respectarea traditiilor religioase, realizarea aranjamentelor florale, pregatirea locului de veci si a monumentelor funerare, pregatirea pachetelor si cosurilor cu coliva, a batistelor si prosoapelor. Totodata, daca doriti, va putem scapa si de stresul intocmirii tuturor actelor necesare si, daca este cazul, oferim si asistenta in intocmirea dosarului pentru ajutorul de deces la Casa de Pensii.

Oferim de asemenea servicii funerare internaţionale. Pentru transport funerar vă stau la dispoziţie maşinile noastre echipate special.

agentia funerara Miran

AGENTIA FUNERARA MIRAN OFERA SERVICII FUNERARE COMPLETE PRESTATE NON STOP, CARACTERIZATE PRIN CALITATE SI UN INALT PROFESIONALISM .


Pentru pensionari : Pachete servicii funerare – 0 lei (se achita doar cu talonul de pensie !)

Oferim:

 • Consiliere
 • O gama variata de sicrie traditionale si din import ( brad , fag,stejar, tei ) echipate cu garnituri ( respete ) din satin , polyester.
 • Sicriu set complet de la 250 lei
 • Cruci ( lemn, metal) inscriptionate
 • Toaletat-imbracat ,Imbalsamat
 • Obtinere acte necesare inmormantarii (certificat de deces, adeverinta de inhumare,Sanepid,)
 • Transport spital-capela sau domiciliu
 • Inchiriere catafalc
 • Transport acasa-cimitir cu limuzina funerara Mercedes categoria lux
 • Coroane, jerbe, aranjamente florale ( din flori naturale sau artificiale )
 • Prosoape, vase , articole pentru doliu, etc.
 • Organizare parastase

 

 transport funerar

Localizare Agentia Funerara Miran
Galerie Agentie Funerara Gorgota