Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Stefy Group Funerare

Stefy Group Funerare va ofera servicii funerare complete Luica, prestate cu discretie si profesionalism cu ajutorul echipei experimentate, fiind intotdeauna foarte atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra.

Funeraliile sunt reprezentate de comemorarea vietii unui apropiat decedat, iar Stefy Group Funerare  va pune la dispozitie gama completa de servicii funerare, oferindu-va oportunitatea de a alege intre  mai multe pachete funerare sortate dupa buzunarul fiecarui client, care acopera toti pasii in organizarea unei inmormantari, pana la ultimele detalii. 

Ajutor de Inmormantare cu talonul de pensie

Ajutorul de inmormantare se deconteaza in intregime pentru decedatii pensionari sau persoanele asigurate si doar jumatate pentru un membru de familie care nu are un drept propriu de asigurari sociale si se afla in intretinerea titularului la data decesului.

In functie de pachetul de servicii funerare pentru care ati optat, serviciile noastre constau in constatarea decesului, toaletarea si imbalsamarea decedatului, pregatirea sicriului si a accesoriilor specifice, manipularea acestuia, transportul funerar, transport de persoane, intermedierea discutiilor cu preotul si pregatirea capelei, inchirierea catafalcului, iar la cerere ne putem ocupa de pana le mici detalii ce tin de protocol, precum respectarea traditiilor religioase, realizarea aranjamentelor florale, pregatirea locului de veci si a monumentelor funerare, pregatirea pachetelor si cosurilor cu coliva, a batistelor si prosoapelor. Ne ocupam asadar de intregul proces de inhumare.

De asemenea, firma noastra se ocupa de distribuirea si montarea monumentelor funerare din granit, marmura si mozaic.

 Agentie Funerara Luica

Oferim servicii si produse funerare la un pret calitate pret foarte bun, venind in ajutorul dumneavoastra, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati la nevoie.

Oferim servicii funerare complete: consultanta, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri, respete, cruci din lemn) si alte servicii de care aveti nevoie.

Transport Funerar Luica

Oferim servicii funerare in Luica si pe raza judetului Calarasi la o calitate si preturi excelente. Oferim servicii si produse funerare personalizate, de o calitate superioara, oferind suport clientilor cu echipe de profesionisti, receptivi la nevoile, durerea si cerintele acestora. Experienta noastra, dobandita in domeniul serviciilor funerare , o punem in slujba dumneavoastra oricand pentru a va putea ajuta sa depasiti mai usor momentele grele generate de trecerea in nefiinta a persoanei dragi. Serviciile noastre sunt gandite special, ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi pe tot parcursul procesiunii funerare. 

Agentie Funerara Luica

Servicii funerare oferite de firma noastra:

 1. Medic constatare deces
 2. Imbalsamare
 3. Toaletare decedat (spalat / imbracat)
 4. Asezare decedat in sicriu
 5. Manipulare (decedat / sicriu)
 6. Intocmire acte necesare inhumare
 7. Intocmire acte necesare incinerare
 8. Certificat deces / adeverinta inhumare
 9. Avize (Sanepid / Procuratura)
 10. Transport funerar (intern / extern)
 11. Transport (coroane / jerbe / flori)
 12. Transport (invitati / insotitori)
 13. Depunere la capela
 14. Preot / dascal / cor bisericesc
 15. Procedura impachetare
 16. Organizare procesiune funerar
 17. Intermediere acte loc de veci
 18. Amenajare / reconditionare loc de veci
 19. Achizitionare produse si efecte funerare
 20. REPATRIERE DECEDATI
 21. Inchiriere catafalc cu lumini
 22. Inchiriere capac frigorific

 

 

 

 

 

 

 

  

Localizare Stefy Group Funerare
Galerie Agentie Funerara Luica