Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Casa Funerară Șerb

servicii funerare MedgidiaCasa Funerară Șerb oferă servicii funerare complete in Medgidia, prestate NON-STOP, la un raport calitate preț menit să îndeplinească nevoile oricărui client.

Cu o vastă experiență în domeniul serviciilor funerare, acumulată de-a lungul timpului, compania noastră va poate ajută să treceți peste momentele grele prilejuite de pierderea unui apropiat oferindu-va următoarele servicii funerare complete, ireproșabil executate cu profesionalism, seriozitate respect și discreție.

Va punem la dispoziție toate infomatiile necesare pentru bună derulare a unei înmormântări. Serviciul funerar de pregătire a persoanei dragi înainte de ultimul drum (spălat, îmbrăcat, bărbierit) se face cu o mare atenție de către persoane specializate și cu experiență.

Oferim servicii funerare complete non-stop ce acoperă toate aspectele de la organizarea funeraliilor, documente funerare necesare în România și până la realizarea de aranjamente florale desăvârșite.

Planificarea și organizarea unei ceremonii de înmormântare nu este un lucru ușor iar din acest motiv Servicii Funerare UG vine în sprijinul familiei îndoliate preluând întreagă sarcină de organizare a ceremoniei de înmormântare, pentru că dumneavoastră să puteți fi alături de cei dragi în aceste momente atât de dificile. Promptitudinea, corectitudinea și discreția sunt calități pe care le-am cultivat mereu în relația cu fiecare familie îndurerată.

Vom ajută familiile îndurerate să treacă peste partea organizatorică a funeraliilor pentru că timpul și atenția dumneavoastră să fie acordate celor dragi.

Suntem alături de dumneavoastră în aceste momente dificile pentru a va asigură că persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate și respect. Încrederea pe care dumneavoastră ne-o acordați este un privilegiu și vom face absolut tot ce ne stă în putință pentru a va asigură servicii funerare ce respectă tradițiile, sicrie de bună calitate precum și accesorii funerare de calitate.

pompe funebre Medgidia

Transport Funerar

Transportul decedatului este unul din importante servicii funerare.

Pentru serviciile de transport, compania noastră vă pune la dispoziţie maşini funerare speciale, avizate pentru transportul decedaţilor.

Aranjamente florale

Dispariția unei persoane, fie că este un prieten apropiat, cunoștință sau membru al familiei, reprezintă un prilej de îndurerare și de tristețe. În astfel de momente dificile, florile reprezintă un mod delicat de a ne exprimă sentimentele.

Puteți aduce un ultim omagiu persoanelor decedate printr-o coroană funerară, o jerbă sau un aranjament floral deosebit, realizat din garoafe, gherbere, crini, trandafiri, ce vor fi livrate la locul indicat de Dumneavoastră (domiciliu, capelă sau cimitir)

Servicii funerare complete

 • capelă mortuară;
 • salon parastase;
 • transport funerar / persoane;
 • coroane, jerbe de flori;
 • cruci de marmură / granit / mozaic;
 • sicrie complet echipat;
 • cavouri turnate;
 • fotoceramică;
 • constatare deces;
 • îmbalsamare decedat, toaletare (spalat / imbracat);
 • acte necesare inhumarii (certificat constatator, certificat imbalsamare, certificat deces);
 • articole funerare: lumânări, batiște, doliu piept, iconiță sfințită, prosoape. 
Localizare Casa Funerară Șerb
Galerie Agentie Funerara Medgidia