Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

La Capela Servicii Funerare Medias

La Capela Servicii Funerare vă pune la dispozitie o gamă completă de servicii şi articole funerare pe toata raza judetului Sibiu. Ne caracterizează seriozitatea, profesionalismul şi promptitudinea cu care venim în întâmpinarea nevoilor celor care trec prin momente de grea încercare provocate de trecerea în nefiinţă a unei persoane dragi.

Având o experienţă de peste 20 de ani în domeniul pompelor funebre (producţie articole funerare), punem la dispoziţia clientului articolele şi servicile necesare pentru buna desfasurare a unei inmormantari.

Prin magazinul de pe Strada Horia nr. 2 (în spatele spitalului, primul magazin de sicrie de pe partea stângă), comercializăm sicrie si accesorii necesare evenimentelor funerare: cruci, lumânări, prosoape, candele, batiste, coroane şi multe alte articole.

Asigurăm preluarea, manipularea, imbălsămarea şi cosmetizarea decedatului. De asemenea, putem solicita obţinerea ajutorului de deces de la Casa de Pensii Sibiu pentru cei care au fost pensionari de vârstă sau de boală.

Efectuam transport funerar intern si internaţional - repatrieri decedati Spania, Italia, Germania, Anglia . 

Organizarea unui eveniment funeral pune orice familie într-o situație extrem de dificilă mai ales când este vorba de faptul că persoana dragă nouă moare în condiții șubite, tragice la care nu ne-am fi gândit cu o zi înainte. În acel moment o familie se gasete în situația de a înfrunta probleme și situații care erau necunoscute pană în acel moment , și este pusă în situația de a lua decizii importante intr-un timp foarte scurt. La Capela Servicii Funerare speră să va poata ajuta în acest sens datorită personalului sau calificat, discret , eficient și competent, și  dotărilor de care dispune pentru a organiza un eveniment funerar.

Dacă ești îndurerat sau pur și simplu nu ști de unde sa începi, contactează-ne și îți venim prompt în ajutor.

De altfel, la noi veti gasi, nu doar aranjamente florale realizate intr-o maniera profesionista, ci si sicrie de inalta calitate. Ne defineste promptitudinea, seriozitatea si capacitatea de a organiza tragicul eveniment. Din acest motiv, va oferim o mana de ajutor, oferindu-va o gama larga de SICRIE, CRUCI, LUMÂNĂRI, PROSOAPE, CANDELE, BATISTE, COROANE, ACCESORII ŞI MULTE ALTE ARTICOLE . 

Transport funerar

La Capela efectuează transportul funerar cu limuzină funerară. De asemenea, efectuăm transport funerar internaţional cu maşină autorizată internaţional prevazută cu sistem frigorific - 2, + 2 grade Celsius, respectand normele europene in vigoare.

Echipa La Capela Servicii Funerare va poate oferi consultanță gratuită și va poate răspunde la orice întrebare,incercand intotdeauna să va oferim cea mai bună soluție. 

Organizare pomană

La Capela oferă consultanţă şi facilităţi la plata pomenii în parteneriat cu un restaurant din Mediaș, asigurând si livrarea de mancare la caserolă pentru orice înmormântare din orice locaţie din Mediaş şi împrejurimi.

Închirieri

La Capela pune la dispoziţia clienţiilor masă pentru sicriu, suporți speciali pentru aşezarea sicriului acasă, dar şi sfeşnice pentru lumânări.

Sicrie

La Capela pune la dispoziţia clienţilor o gama largă de sicrie de calitate. Sicriele sunt confectionate din lemn masiv de diferite esenţe, sunt complet echipate cu respete şi mânere. Pentru a verifica disponibilitatea unui model de mai jos, va rugam să ne contactați.

Servicii si produse funerare:

  • sicrie din diferite esente la preturi foarte accesibile, cat si o gama de sicrie lux 
  • accesorii pentru inmormantare (panglici, luminari, prosoape, batiste,etc)
  • cruci funerare
  • transport funerar intern si international cu masini speciale
  • personal specializat pentru imbalsamat, imbracat si toaletat
  • medic pentru constatarea si intocmirea constatatorului de deces
  • intocmirea si depunerea dosarului pentru ajutorul de inmormantare

Localizare La Capela Servicii Funerare Medias
Galerie Agentie Funerara Medias