Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. HUNGARO GRANIT S.R.L.

S.C. HUNGARO GRANIT S.R.L. - Monumente Funerare

Monumente funerare Arad  - S.C. HUNGARO GRANIT S.R.L.  vă ofera o gama diversificată de monumente funerare din granit si maramură.

S.C. HUNGARO GRANIT S.R.L. a luat naștere încă din anul 1969 ca asociaţie familială.

De peste 40 de ani suntem într-o permanentă dezvoltare, după cerinţele pieţei, branşei şi după cerințele clientelei, astăzi fiind o mare întreprindere de prelucrare a pietrei din partea de sud a Ungariei.

Din anul 2008 suntem prezenţi şi în România. Avem un magazin de prezentare, unde puteţi găsi o gamă variată de monumente de granit, simple și duble, complete, pe mai multe culori.

Ne puteti vizita în Vladimirescu, jud. Arad, sau ne puteți apela la numarul de telefon: 0735-781-115.

Momentan, deținem un stoc de materiale de peste 60 de tipuri de granit și marmură, din multe ţări ale lumii, acest stoc actualizându-se permanent.
Cei 20 de angajaţi şi moderne maşini de prelucrare a pietrei stau la dispozitia dumneavoastră, pentru a vă îndeplini toate preferințele.

De ani de zile servim cerinţele colegilor pietrari, vânzători de monumente funerare din intreaga ţară şi peste hotare, prelucrând de asemenea şi materiale aduse de clienţi.

Prelucrarea se face în hale de 1800 m2, cu macarale.

Maşinile de prelucrare din dotare sunt urmatoarele: discuri de tăiat 3500 mm, maşini de şlefuit automate, pentru profile, discuri de 600 si 1000mm, tăiat şi şlefuit CNC.

PENTRU MAI MULTE MODELE DE MONUMENTE FUNERARE, VIZITATI WEBSITE-UL: http://www.granitminya.hu

monumente marmura , granit , cruci funerare

Noi credem în puterea mărcii noastre și suntem conștienți că pentru a avea succesul dorit, este necesar să dăm dovadă de înalte standarde de comportament față de toți cei cu care lucrăm.

Dispunem de o gamă largă de modele deosebite, cu un design modern, iar desenele și inscripțiile sculptate sunt de asemenea făcute să reziste o lungă perioadă de timp, picturile și desenele păstrându-și autenticitatea și valoarea, dar se pot personaliza și inscripționa în funcție de dorințele dumneavoastră.

Suntem în permanență interesați să oferim modele noi și elegante în fiecare an. Mormintele executate din granit au fost realizate cu noi echipamente de prelucrare din piatră, iar termenul de execuție relativ scurt.

Va punem la dispoziție o gamă largă monumente funerare, adaptate atât bugetului cât și cerințelor dumneavoastră.

monumente funerare Arad

Firma noastra va ofera:

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • gravuri in granit si marmura;
  • borduri;
  • structuri din granit: glafuri, trepte, placari, seminee, statui.

 

Localizare S.C. HUNGARO GRANIT S.R.L.
Galerie Monumente Funerare Arad