Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Funerare Baia Sprie

Venim în ajutorul dumneavoastră cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor funerare ce implică prelucrarea granitului, cu o calitate ireproșabilă și prețuri avantajoase.

Vã oferim sprijin și consultanțã pentru a alege monumentul reprezentativ din granit precum și accesoriile funerare care sã se armonizeze cu forma și materialul monumentului comemorativ. 

Portofoliul nostru de produse cuprinde o gamă variată monumente funerare din granit și marmură, accesorii funerare (vaze, suporturi pentru lumânări, cruci, crucifixuri, statuete, caractere).

Dispunem de o echipă de profesioniști cu înaltă calificare, care vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie , cu încredere și profesionalism . 

OFERIM SOLUŢII optime şi diversificate:
MONUMENTE FUNERARE 
din GRANIT ȘI MARMURĂ
pentru a IMORTALIZA,
a PĂSTRA ÎN AMINTIRE
pe cei dragi DumneavoastrăMonumentele funerare din granit au fost, probabil, o populară alegere de mii de ani, granitul fiind folosit chiar și pentru construcția interiorului piramidelor. Monumentele din granit sunt perfecte pentru un mormânt care să reziste o lungă perioadă de timp, deoarece granit este printre durabile resurse naturale pe care pământul ni le-a oferit.

Granitul este folosit la nivel mondial în special în construcții, dar o mare popularitate și-a câștigat-o datorită monumentelor funerare, deoarece acestea îi reda granitului o frumusețe aparte. De-a lungul secolelor, granit a fost pentru mult timp cunoscut că o eleganță piatră naturală a pământului, iar în consecință, pe lângă că a fost folosit foarte mult la execuția monumentelor funerare, a mai fost folosit și pentru a se construi multe dintre importante structuri ale lumii.

Artiști și arhitecți din toate colțurile lumii (vechii greci și românii) s-au folosit de granit în creațiile lor atemporale. Prin urmare, monumentele funerare din granit sunt perfecte pentru amintirea celor dragi de către generatile următoare nu doar din cauza acestor legături istorice, ci și datorită rezistenței sale în timp. 

 

SERVICII: 

  •  Proiectarea, construirea şi distribuirea de monumente funerare din granit și marmură: monumente simple, monumente duble, urne;  
  •  Proiectarea, distribuirea şi comercializarea de pietre funerare din marmură și granit, cruci, accesorii funerare (vaze, suporturi pentru lumânări, cruci, crucifixuri, statuete, caractere);
  •  Proiectarea, redactarea, renovarea de plăci memoriale, pietre memoriale, pagini de pomenire;
  •  Punerea în aplicare a ideilor individuale ale Dumneavoastră privind monumentele funerare din granit;  
  •  Înscripţionarea imediată a textului, gravură (imagine, simbol), fotoceramică, gravarea de caractere, font colorat, scriere colorată după preferinţe;
  • Curățarea și restaurare monumentelor vechi;

 

Galerie Monumente Funerare Baia Sprie
    Nici o galerie disponibila.