Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Best Marmura & Granit S.R.L.

Monumente Funerare Bucuresti sector 4

DVK Granite este o companie ce va ofera o gama larga de produse din marmura si granit, venind in ajutorul dumneavoastra cu o abordare flexibila pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Oferim solutii bazate pe nevoile clientului.  

Va oferim o gama variata de monumente funerare din marmura si granit de cea mai inalta calitate, materia prima fiind importata din carierele Indiei, Braziliei, Chinei sau ale Africii! 

Din multitudinea de comori pe care orientul ni le face cadou, noi cautam si alegem cu grija cele mai impresionante placi de roca.  

In cei peste 25 de ani de experienta in acest domeniul,am invatat sa fim in permanenta la dispozitia clientilor nostri. Echipa DVK Granite lucreaza alaturi de cei care ii aleg si impreuna construiesc conceptul proiectului solicitat.   

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri reusim sa atingem cele mai inalte standarde in materie de prelucrare a marmurei si a granitului.

De asemenea, puteti gasi informatii suplimentare pe site-ul nostru.

monumente funerare sector 4

Pe piata, suntem recunoscuti la ora actuala fiind cel mai bun producator, furnizor si exportator de granit. Suntem exportatori de materii prime din proprile noastre cariere. Experienta noastra inegalabila sustinuta de o tehnologie de ultima ora si expertiza permanenta a produselor ne-au ajutat sa dobandim unicitate si perfectiune de-a lungul anilor.

Piatra noastra exceptionala infrumuseteaza imprejurimile cu un aspect natural si o face atragatoare prin frumusetea ei.

Misiunea companiei  

Inca de la inceput ne-am propus sa fim lideri pe piata prelucrarii si comercializarii pietrelor naturale. Cea mai buna carte de vizita a noastra este reputatia pe care ne-am construit-o de-a lungul timpului. Misiunea noastra este de a livra produse si servicii intr-o maniera ireprosabila pentru a construi un brand puternic si pentru a ne fideliza clientii.

lucrari funerare sector 4

Produsele noastre

  • Lucrari funerare
  • Capele si Statui
  • Cruci Vaze Candele
  • Ornamente si Litere Gravate
  • Foto Ceramice si accesorii din bronz
  • Picturi granit si geam

De asemenea, in afara monumentelor si accesoriilor va oferim : blaturi granit Bucuresti, glafuri Bucuresti, blaturi marmura Bucuresti, trepte Bucuresti, contra - trepte bucuresti, cat si granit si marmura la cele mai mici preturi din tara !

Standarde

Am stabilit un punct de reper in crearea de rezultate optime de calitate in aceasta industrie. Experienta noastra de lucru pentru sutele de proiecte adaugate pe creditele noastre. Cunostintele noastre de specialitate in acest domeniu ne-au ajutat sa atingem autenticitate si credibilitate.

Calitate

Lucram cu standarde de inalta calitate. Departamentul nostru de control al calitatii verifica in mod constant upgrade-uri de calitate din marmura si granitul nostru.Folosim cele mai noi tehnologii pentru a acorda cea mai buna calitate. Noi nu facem compromisuri cand vine vorba de standardele noastre.

glafuri marmura granit Bucuresti

Expertiza

Expertiza noastra deosebita cu experienta de mai multi ani in acest domeniu ne permite sa oferim cele mai fiabile solutii cerintelor dumneavoastra.

100% satisfactie garantata

Exportam marmura si granitul bazate pe cerintele clientilor nostri. Oferim calitate de clasa mondiala la un pret accesibil care mentine clientii multumiti. Oferind clientilor nostri o gama diversa de selectie a produselor ne permite sa obtinem un avantaj competitiv. Cu cerintele in crestere a clientilor nostri, ne revizuim lista de produse in mod constant.

 

Localizare Best Marmura & Granit S.R.L.
Galerie Monumente Funerare Bucuresti Sector 4