Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Buzau

Monumente Funerare Buzau reprezinta o societate cu experienta in domeniul productiei de monumente funerare din marmura, granit si mozaic. Personalul nostru este reprezentat de o echipa tanara, caracterizata prin seriozitate, meticulozitate, promptitudine, receptivi la tot ceea ce este nou. Faptul ca suntem direct producatori ne permite sa executam o gama larga de produse si lucrari, in functie de cerintele clientilor nostri directi la preturi FARA CONCURENTA !!! 

Suntem aici sa va oferim sprijin si consultanta pentru a alege monumentul reprezentativ, precum si accesoriile funerare care sa se armonizeze cu forma si materialul monumentului comemorativ.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt in functie de dorinta dumneavoastra. Lucrarile executate de noi in granit si marmura sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Monumentele din granit sunt perfecte pentru un mormant care sa reziste o perioada de timp foarte lunga, deoarece granitul este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Monumentele funerare din marmura au avantajul  pot fi personalizate, realizandu-se modele deosebite. In marmura se pot sculpta de la cruci, ingerasi si chipul lui Isus pana la statui sau monumente cu chipul decedatului, ceea ce nu se poate spune si despre granit, deoarece marmura este mai moale decat acesta, posibilitatile de creatie, ce se pot executa din marmura fiind practic nelimitate. 

cruci funerare Buzau

Monumente Funerare 

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • inscriptionari in granit sau marmura;
  • blaturi marmura si granit;
  • imprejmuiri morminte;
  • cavouri din mozaic, marmura,granit compozit sau granit monolit;

 

Localizare Monumente Funerare Buzau
Galerie Monumente Funerare Buzau