Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Mastan Max

monumente funerareMonumente Funerare Mastan Max ofera monumente funerare personalizate la nivel national , de o calitate superioara, oferind suport clientilor cu echipe de profesionisti, receptivi la nevoile si cerintele dumneavoastra, la foarte avantajoase preturi.

Va oferim monumente funerare din marmura, granit, sculpturi, cruci, cadre, cavouri, toate acestea realizate cu mare atentie si un profesionalism desavarsit.

Firma noastra are ca obiect de activitate prelucrarea si finisarea produselor din marmura si granit.Executam o gama larga de monumente funerare din marmura si granit.Preluam si executam intreaga lucrare:manopera, finisare, slefuire, inscriptionare, 

transport, placare morminte, efectuari borduri etc…

Singura punte ce ne leaga de cei trecuti in nefiinta o reprezinta monumentul funerar, care este, dupa cum stim cu totii, simbolul eternitatii. Indiferent de forma sa, cruce sau criptă, orizontală sau verticală, monumentele funerare reprezinta semne ale grijii si ale respectului  nostru pentru cei trecuti in nefiinta.

Monumente Funerare Mastan Max Simeria se ocupa de prelucrarea pietrei naturale , oferidu-va o gama larga de monumente funerare de o inalta calitate, finisate exceptional, deoarece noi punem suflet in ceea ce facem.

monumente funerare Constanta

Suntem in permanenta interesati sa oferim modele noi si elegante in fiecare an. Mormintele executate din granit si marmura au fost realizate cu noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este un scurt.

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

Executam monumente funerare de calitate superioara din granit si marmura.
Dispunem de o ampla gama de produse din zona la un bun pret.

Monumentele din granit sunt perfecte pentru un mormant care sa reziste o perioada de timp foarte lunga, deoarece granitul este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

monumente granit Constanta

Monumentele funerare din marmura au avantajul  pot fi personalizate, realizandu-se modele deosebite. In marmura se pot sculpta de la cruci, ingerasi si chipul lui Isus pana la statui sau monumente cu chipul decedatului, ceea ce nu se poate spune si despre granit, deoarece marmura este mai moale decat acesta, posibilitatile de creatie, ce se pot executa din marmura fiind practic nelimitate.

Servicii:

  • manopera
  • finisare
  • slefuire
  • inscriptionare 
  • transport
  • placare morminte
  • efectuari
  • borduri 

cruci marmura Constanta

Galerie Monumente Funerare Constanta