Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare: Cum Alegi Firma Potrivita?

monumente funerarePe site-ul nostru, veti gasi cate o firma de monumente funerare in fiecare judet din tara. Fie ca doriti un monument din marmura, granit sau mozaic, o lucrare funerara sau un cavou, partenerii nostri va stau la dispozitie. Veti intra in contact cu firme serioase, mestesugari priceputi, 

Sunteti de acord cu mine ca alegerea companiei potrivite de monumente funerare reprezinta mai mult decat gasirea unei companii care are preturi corecte pentru monumentele sale? Vrei sa fii sigur ca aceasta companie poate sa faca fata tututor nevoilor tale? Nu esti sigur care sunt aceste nevoi, dincolo de a construi un monument funerar la preturi accesibile? Mai jos gasesti raspunsuri la toate intrebarile legate de constructiile funerare si serviciile aferente.

Ca si materiale. este indicat sa alegi granitul sau marmura, pentru ca sunt mult mai rezistente in timp si mai estetice, oferind un plus de eleganta. Iar daca va decideti sa ne alegeti unul dintre partenerii nostri, trebuie sa stiti am facut o selectie riguroasa, toate firmele prezente respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Mozaicul are o durata de viata mai mica mica, fata de marmura si granit. Mai trebuie sa stiti, ca in timp exista si riscul aparitiei de crapaturi si fisuri. In acelasi timp, presupune costuri ridicate de intretinere pentru ca este predispus la depuneri de muschi si licheni.

Alege o firma producatoare de monumente funerare care poate face fata tuturor nevoilor tale

Atunci cand cumperi un monument funerar din piatra naturala, este important sa lucrezi cu o companie care sa iti poata satisface toate nevoile. Nu vrei sa discuti cu mai multe companii despre crearea pietrei funerare, gravarea, instalarea, comunicarea cu cimitirul, servicii de reparatii si curatenie. Lucrul cu multe companii poate fi confuz si stresant, mai ales in perioada delicata de doliu.

Crearea piatra funerare de catre o companie privata

Te intrebi de ce ar trebui sa lucrezi cu o companie privata in locul cimitirului pentru un monument funerar? O companie privata, cu mestesugari experimentati, poate crea monumentul funerar in functie de specificatiile si dorintele tale si se poate ocupa inclusiv de gravarea acestuia.

Comunicarea cu cimitirul

Comunicarea cu cimitirul este extrem de importanta, deoarece trebuie sa te asiguri ca monumentul respecta reglementarile cimitirului. Exista, de obicei, reguli specifice pentru inaltime, latime si pot exista chiar regulamente privind inscriptionarile de pe piatra funerara.

Servicii de reparație sau de modificare a monumentelor

Indiferent dacă ai achizitionat piatra de mormant de la una din firmele noastre partenere sau de la o alta companie, te putem ajuta sa o repari. Partenerii nostri pot vindeca, de asemenea, piatra crapata in timpul renovarilor noastre.

Modificarile sunt disponibile daca doresti sa adaugi inscriptii pe piatra sau vrei sa adaugi o baza, de exemplu, la piatra de mormant. 

In concluzie, daca doriti monumente funerare din marmura, granit sau mozaic,  prelucrate cu maiestrie cruci, borduri sau cavouri, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati judetul din care sunteti pe harta interactiva si sa apelati firma noastra partenera sau sa cautati aici: Monumente Funerare.