Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Targu Mures - Granit Shop

Cruci Funerare DejSuntem o firma producatoare de monumente funerare din Dej, ce are ca producerea de monumente funerare din granit, marmura si mozaic de o inalta calitate, fiind intotdeauna la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile dumneavoastra astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. 

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim va puteti baza pe noi pentru orice tip del ucrare funerara. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. 

Principala preocupare a companiei Granit Shop este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. 

Monumente de marmura

Va oferim monumente funerare din marmura in Dej, cruci marmura, borduri cu cruce.

Realizam monumente din marmura model unicat, realizate cu maiestrie, de o inalta calitate. Toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului. Comercializam accesorii funerare, poze ceramica, vaze,candele din marmura/granit, borduri placate cu marmura si granit, stalpisori, felinare, inscriptionare profesionala a monumentelor prin sablare.

Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de o buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita.

 

Monumente funerare din granit

Va oferim monumente funerare din granit in Dej, cruci granit, blaturi si glafuri granit Targu Mures, scari granit Dej, seminee.

Monumentele din granit realizate de compania noastra sunt de o calitate garantata, rezistand o perioada de timp foarte lunga, granitul fiind este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

Nu ezitati sa ne contactati si va asiguram ca ne vom da silinta de a va fi alaturi de dvs. in aceste momente delicate, cu servicii optime si de calitate la bune preturi.

Constructii funerare

Constructia funerara este etapa principala in amenajarea locului de veci.

Inainte de a incepe orice proiect trebuie cunoscute exact dimensiunile trecute pe actul de concesiune.

Pasul doi este reprezentat de stabilirea nivelelor subterane sau supraterane ale constructiei. In general criptele au intre 1 si 3 nivele in functie de necesitate, aceste sunt realizate din pereti betonati cu structura metalica in interior sau pereti realizati cu boltari sau caramida. Nevelele subtereane se pot completa cu nivele supraterane acolo unde este necesar.

Dupa proiectarea nivelelor se trece la partea de suprafata. Aici posibilitatile sunt foarte variate in functie de aspectul ales si de materialul utiliat.

Monumente Funerare Dej

 

Monumente Funerare 

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • monumente funerare din mozaic;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • inscriptionari in granit sau marmura;
  • fotoceramica.
  • scari, blaturi, glafuri, pervaze, seminee din granit.

 

Cruci Marmura Granit Dej

Galerie Monumente Funerare Dej