Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Muntecon

monumente si accesorii funerareMuntecon Galati ofera servicii de calitate inca de la data infiintarii, in anul 2003, reusind sa creasca prin seriozitate, punctualitate si profesionalism.

Compania noastra ofera monumente funerare personalizate  pe intreaga raza a judetului Galati si nu numai , de o calitate superioara, realizate din marmura, granit, mozaic simplu sau venetian.

Comercializam monumente si cruci funerare din granit, mozaic  si marmura. Oferim clientului posibilitatea de personalizare a monumentului alegand materialul, culoarea, dimensiunile, sau accesoriile (poza ceramica, litere , accesorii). La cererea clientului monumentele funerare mai pot fi personalizate cu: poza ceramica, accesorii, crucifixuri, flori, litere sau simboluri.

Singura punte care ne leaga de cei trecuti in nefiinta o reprezinta monumentul funerar, care este, dupa cum stim cu totii, simbolul eternitatii. Indiferent de forma sa, cruce sau cripta, orizontala sau verticala, monumentele funerare sunt semne ale grijii si ale respectului  nostru pentru cei trecuti in nefiinta.

Monumente Funerare Muntecon

Monumentele din granit realizate de compania noastra sunt de o calitate garantata, rezistand o perioada de timp foarte lunga, granitul fiind este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

De asemenea, realizam si monumente funerare din marmura, ce au avantajul de a putea fi personalizate, realizandu-se modele deosebite. In marmura se pot sculpta de la cruci, pana la statui sau monumente cu chipul decedatului, ceea ce nu se poate spune si despre granit, deoarece marmura este mai moale decat acesta, posibilitatile de creatie, ce se pot executa din marmura fiind practic nelimitate.

agentie funerara Galati

Muntecon S.R.L. Galati va ofera urmatoarele servicii:

  • Lucrari Funerare ( Marmura, Granit, Mozaic Venetian sau Mozaic Simplu)
  • Monumente ( Marmura, Granit, Mozaic Venetian sau Mozaic Simplu)
  • Placi Comemorative Sablate
  • Sablare
  • Placare interior marmura , granit si travertin
  • Fotoceramica

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

Nu ezitati sa ne contactati si va asiguram ca ne vom da silinta de a va fi alaturi de dvs. in aceste momente delicate, cu servicii optime si de calitate la bune preturi.

monumente funerare Galati

Localizare Muntecon
Galerie Monumente Funerare Galati