Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Gherla - Multi Stone

monumente funerare GherlaMonumente Funerare Granit Gherla va ofera monumente funerare de inalta calitate, realizate cu multa maiestrie si personalizate in functie de dorintele fiecarui client in parte.

Dupa cum totii stim, puntea ce ne leaga de cei trecuti in nefiinta este reprezentata de monumentul funerar, simbolul eternitatii. Indiferent de forma sa, cruce sau criptă, orizontală sau verticală, monumentele funerare reprezinta semnul respectului  nostru pentru cei trecuti in nefiinta.

Monumente Monumente Funerare Granit Gherla va ofera o gama variata de monumente funerare de o inalta calitate din marmura si granit, deoarece acestea sunt foarte durabile si sunt facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de exceptie. Lucrarile executate de noi in granit si marmura sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Suntem in permanenta interesati sa oferim modele noi si elegante in fiecare an. Mormintele executate din granit au fost realizare cu noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este un scurt.

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

Executam monumente funerare de calitate superioara din granit, marmura si mozaic.
Dispunem de o ampla gama de produse din zona la un bun pret.

monumente funerare Gherla

Monumentele din granit sunt perfecte pentru un mormant care sa reziste o perioada de timp foarte lunga, deoarece granitul este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Monumentele funerare din marmura au avantajul  pot fi personalizate, realizandu-se modele deosebite. In marmura se pot sculpta de la cruci, ingerasi si chipul lui Isus pana la statui sau monumente cu chipul decedatului, ceea ce nu se poate spune si despre granit, deoarece marmura este mai moale decat acesta, posibilitatile de creatie, ce se pot executa din marmura fiind practic nelimitate.

monumente funerare Gherla

Monumente Funerare 

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • inscriptionari in granit sau marmura;
  • stalpisori din marmura sau granit;
  • vaze, felinare.

monumente funerare Gherla

Dispunem de o gama larga de modele din marmura si granit, cu un design aparte, iar desenele si inscriptiile sculptate sunt facute sa reziste o lunga perioada de timp, pastrandu-si autenticitatea si valoarea. Acestea se pot personaliza si inscriptiona in functie de dorintele dumneavoastra.

 

Servicii:

 monumente marmura

Localizare Monumente Funerare Gherla - Multi Stone
Galerie Monumente Funerare Gherla