Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

La Capela Monumente Funerare Medias

monumente MediasLa Capela Monumente Funerare Medias - produsele din granit, mozaic si marmura realizate de echipa noastra de profesionisti sunt create combinand metode traditionale si moderne pentru a reda o imagine cat mai placuta a designului, fie el predefinit sau ales de catre dumneavoastra, clientul nostru.

Realizam cruci si monumente funerare din marmura, granit si mozaic, de o calitate garantata. 

Compania noastra de monumente funerare se ocupa cu succes de prelucrarea pietrei naturale , oferidu-va o gama foarte diversificata de monumente funerare de cea mai inalta calitate, deoarece acestea sunt foarte durabile si sunt facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

Singura punte care ne leaga de cei trecuti in nefiinta o reprezinta monumentul funerar, care este, dupa cum stim cu totii, simbolul eternitatii. Indiferent de forma sa, cruce sau cripta, orizontala sau verticala, monumentele funerare sunt semne ale grijii si ale respectului  nostru pentru cei adormiti.

Prin magazinul de pe Str. George Cosbuc, Nr. 2 ( Langa Spitalul Municipal, fosta cladire Dunarea ), comercializăm sicrie si accesorii necesare evenimentelor funerare: cruci funerare, monumente marmura, cruci marmura, cruci granit, lumânări, prosoape, candele, batiste, coroane şi multe alte articole.

De asemenea oferim consultanta profesionala pentru:

  •  Alegerea materialului dorit si a finisajului adecvat.
  •  Formularea specificatiilor de constructie.
  •  Indrumare si suport tehnic.

cruci funerare medias

Cruci funerare din marmura

Realizam cruci de marmura model unicat, realizate cu maiestrie, de cea mai inalta calitate. Toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului. Comercializam accesorii funerare, poze ceramica, vaze, borduri placate cu marmura si granit, stalpisori, felinare, inscriptionare profesionala a monumentelor prin sablare.

Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de cea mai buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita.

Cruci funerare din granit

Crucile din granit realizate de compania noastra sunt de o calitate garantata, rezistand o perioada de timp foarte lunga, granitul fiind este printre cele mai durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar cea mai mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

monumente marmura Medias

Nu ezitati sa ne contactati si va asiguram ca ne vom da silinta de a va fi alaturi de dvs. in aceste momente delicate, cu servicii optime si de calitate la preturi accesibile.

  • cruci funerare de granita, marmura si mozaic
  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • monumente funerare din mozaic;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • inscriptionari in granit sau marmura. 
Localizare La Capela Monumente Funerare Medias
Galerie Monumente Funerare Medias