Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

MONUMENTE FUNERARE BURJAN

Principala misiune a firmei noastre de monumente funerare din Harghita este să satisfacă nevoile clienților la un înalt nivel prin realizarea unor morminte prin care urmaşii să-şi poată aducă aminte de cei care au trecut în lumea veșnică. Acest lucru a făcut posibil să avem o vechime mai mult de 25 de ani pe piață, în acest timp executând sute de morminte frumoase în cimitirele din tară.

Pe site-ul nostru și la sediul firmei puteți să vă alegeți dintr-o gamă largă de monumente prefabricate, dar realizăm şi la comandă monumente funerare după design-ul dorit.

Experiența îndelungată în domeniul monumentelor funerare ne-a învățat că trebuie să fim în permanență la dispoziția clienților noștri pentru a-i ajută în alegerea celor mai bune produse și servicii. Clienții noștri lucrează împreună cu echipă noastră, de la concept și până la produsul finit, având posibilitatea de a alege modelele și dimensiunile produselor dorite, fiecare produs și serviciu fiind acompaniat de garanția calității. 

Activitatea noastră este executarea și montarea monumentelor funerare care cuprinde:

  • Elaborarea proiectului funerar
  • Cruci de marmură, granit și bazalt după model sau schiță în funcție de cerințele clientului, precum și servicii de montaj
  • Turnarea fundațiilor în cimitir
  • Placare din diferite materiale
  • Capace din marmura, granit și mozaic de diferite modele
  • Stâlpișori, felinare, vaze, borduri și diferite accesorii.

Statuete îngerași

Firma noastra ofera a gama larga de statuete din beton, folosindu-se ciment alb de inalta calitate. Betonul B250 cu diferiti aditivi este rezistent la conditiile meteorologice, puteti aplica cu garantie la exterior si interior. Fiecare bucata este facut manual cu mare grija. Statuetele noastre sunt o alegere buna pentru decorarea mediului inconjurator, infrumusetarea caselor, gradinilor, teraselor dar si a monumentelor funerare. La cumpararea produselor aveti posibilitate de a ridica direct de la sediul firmei sau puteti comanda online si primiti de la o firma curierat rapid.

Prin produsele și serviciile oferite, prin consultanță și modul de interacționare cu clienții noștri, dorim să asigurăm garanția unei calități de 100% precum și satisfacția unui lucru bine făcut, indiferent de cerințe și de locație.

Dispunem de o echipă de profesioniști cu înaltă calificare, care va stau la dispoziție pentru a va oferi ceea ce aveți nevoie , cu încredere și profesionalism.

PRODUSE

  • MONUMENTE FUNERARE DIN MARMURA, GRANIT, BAZALT ;
  • ACCESORII : CAVOU, FELINARE, , STÂLPIȘORI, VAZE, PIETRIȘ MARMURĂ, ACCESORII DIN BRONZ ;
  • MONUMENTE FUNERARE COMPLETE.
Localizare MONUMENTE FUNERARE BURJAN
Galerie Monumente Funerare Miercurea Ciuc