Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Buzau

Monumente Funerare Buzau reprezinta o societate cu experienta in domeniul productiei de monumente funerare din marmura, granit si mozaic. Personalul nostru este reprezentat de o echipa tanara, caracterizata prin seriozitate, meticulozitate, promptitudine, receptivi la tot ceea ce este nou. Faptul ca suntem direct producatori ne permite sa executam o gama larga de produse si lucrari, in functie de cerintele clientilor nostri directi la preturi avantajoase !!! 

Compania noastra de monumente funerare se ocupa de prelucrarea pietrei naturale, stand la dispozitia dumneavoastra cu gama foarte diversificata de monumente funerare din marmura, granit (doar capace pentru mormant) si mozaic de calitate, deoarece acestea sunt foarte durabile si sunt facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

Suntem aici sa va oferim sprijin si consultanta pentru a alege monumentul reprezentativ, precum si accesoriile funerare care sa se armonizeze cu forma si materialul monumentului comemorativ.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de un inalt rafinament si calitate.

Lucrarile executate de noi in granit si mozaic sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Orice solicitare din partea clientilor nostri este tratata cu seriozitate ajutandu-va in alegerea monumentului funerar potrivit preferintelor si bugetului dumneavoastra.

Monumentele din granit sunt perfecte pentru un mormant care sa reziste o perioada de timp foarte lunga, deoarece granitul este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Monumentele funerare din marmura au avantajul  pot fi personalizate, realizandu-se modele deosebite. In marmura se pot sculpta de la cruci, ingerasi si chipul lui Isus pana la statui sau monumente cu chipul decedatului, ceea ce nu se poate spune si despre granit, deoarece marmura este mai moale decat acesta, posibilitatile de creatie, ce se pot executa din marmura fiind practic nelimitate. 

cruci funerare Buzau

Compania noastra va ofera urmatoarele produse: 

  • monumente funerare din marmura;
  • monumente funerare din mozaic;
  • capace morminte executate din granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • fotoceramica funerara;
  • amenajari locuri de veci;
  • inscriptionari in granit sau marmura;
  • blaturi marmura si granit;
  • imprejmuiri morminte;
  • cavouri din mozaic, marmura,granit compozit sau granit monolit;
Galerie Monumente Funerare Nehoiu