Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Otopeni

Produsele din granit si marmura realizate de echipa noastra de profesionisti sunt create combinand metode traditionale si moderne pentru a reda o imagine cat mai placuta a designului, fie el predefinit sau ales de catre dumneavoastra, clientul nostru.

Compania noastra de monumente funerare se ocupa cu succes de prelucrarea pietrei naturale , oferidu-va o gama foarte diversificata de monumente funerare de calitate, sunt foarte durabile si facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de un inalt rafinament si inalta calitate. Lucrarile executate de noi in granit si mozaic sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Suntem in permanenta interesati sa oferim modele noi si elegante in fiecare an. Mormintele executate din granit au fost realizare cu noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este un scurt.

monumente funerare

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

Cruci de marmura

Realizam cruci de marmura model unicat, realizate cu maiestrie, de o inalta calitate. Toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului. Comercializam accesorii funerare, poze ceramica, vaze,candele din marmura/granit, borduri placate cu marmura si granit, stalpisori, felinare, inscriptionare profesionala a monumentelor prin sablare.

Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de o buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita.

Cruci si cadre

Preluam si executam lucrari funerare in toata tara. Executam intreaga lucrare de amenajare a mormantului cu marmura si granit diferite culori si combinati de culori.

Deasemenea oferim consultanta profesionala pentru:

 •  Alegerea materialului dorit si a finisajului adecvat.
 •  Formularea specificatiilor de constructie.
 •  Indrumare si suport tehnic.

Cruci Si Cadre din Granit 

Ce este granitul si ce trebuie sa stim despre granit ?

Granitul (italiana granito, ,,granulat") este o roca magmatica masiva, cu cristale cu dimensiunea de cativa milimetri, formata la adancimi mari, continand in principal cuart, feldspat sau minerale de culoare inchisa ca mica.

Granitul se formeaza din magma acida bogata in silicati, care vine din adancime (fenomen favorizat de miscarile tectonice) si care in apropierea suprafetei pamantului (adancime de sub 2 km) se solidifica prin racire lenta in crapaturile scoartei avand uneori un diametru de cateva sute de kilometri.

Feldspatii si cuart-ul au o rezistenta deosebita, ceea ce ii confera granitului proprietatile sale anti-abrazive. De aceea granitul este folosit pe scara larga ca si material de constructii.

Granitul suporta schimbari minore in functie de variatiile de temperatura De aceea granitul este folosit in aplicatii ce necesita precizie, montajul lui se realizeaza fara rosturi de dilatatie. Poate fi folosit cu succes atat la interior cat si la exterior, nefiind afectat de intemperii si schimbari de temperatura.

Granitul este un material foarte dur, cu mare rezistenta la flexare, ceea ce il face ideal pentru a prelua si suporta greutati mari, fiind folosit la realizarea pardoselilor pentru trafic greu si intens.

De asemenea granitul este rezistent la actiunea multor acizi si solutii caustice. De aceea granitul este folosit cu predilectie pentru blaturi de bucatarie, chiuvete, bai si dusuri pentru ca rezista in timp, nu se zgarie, nu se pateaza, nu este afectat de variatiile de temperatura, si nu isi schimba culoarea.

Inscriptionare Monumente Funerare

Epitafe

"Am parcurs calea spinoasa a vietii pe pamant Unde lupta grea din floare, m-a pogorat in mormant Astfel moartea-i datorie, ce-o platim rand pe rand Fiecare pas ce-l facem, ne conduce la mormant"

"In floarea tineretii, Cu visul inaripat, Tu Doamne cel Puternic La Tine m-ai chemat"

"Ce-s oamenii? Podoabe ce-atarna din tarie.
Sosesc, se duc si iarasi sosesc aici sub soare.
Din buzunarul humei si a cerului cutie
Mereu fapturi s-or naste, caci Dumnezeu nu moare"

cruci funerare

MONUMENTE SI LUCRARI FUNERARE 

 • Cruci Mozaic
 • Cruci Marmura
 • Cruci Granit
 • Cavouri
 • Cripte
 • Borduri
 • Capele

PLACAJ SI PRELUCRARI

 • Placaj Marmura
 • Placaj Granit
 • Glafuri
 • Trepte si Contratrepte
 • Ghilotinat, Cioplit, Scapitat
 • Seminee
 • Finisaje
 • Montaj

 

Localizare Monumente Funerare Otopeni
Galerie Monumente Funerare Otopeni