Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare

Monumente Funerare - Cruci - Sculptura - Ceramica FuneraraProdusele din granit si marmura realizate de echipa noastra de profesionisti sunt create combinand metode traditionale si moderne pentru a reda o imagine cat mai placuta a designului, fie el predefinit sau ales de catre dumneavoastra, clientul nostru.

Oferim transport gratuit in toata tara!

Compania noastra de monumente funerare se ocupa cu succes de prelucrarea pietrei naturale , oferidu-va o gama foarte diversificata de monumente funerare de cea mai inalta calitate, deoarece acestea sunt foarte durabile si sunt facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de un inalt rafinament si cea mai inalta calitate. Lucrarile executate de noi in granit si mozaic sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Suntem in permanenta interesati sa oferim modele noi si elegante in fiecare an. Mormintele executate din granit au fost realizare cu cele mai noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este cel mai scurt.

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

Monumente Funerare Ilfov

Cruci de marmura

Realizam cruci de marmura model unicat, realizate cu maiestrie, de cea mai inalta calitate. Toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului. Comercializam accesorii funerare, poze ceramica, vaze,candele din marmura/granit, borduri placate cu marmura si granit, stalpisori, felinare, inscriptionare profesionala a monumentelor prin sablare.

Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de cea mai buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita.

De asemenea, transportul monumentelor funerare la nivel national este gratuit.

Sculptura Marmura Otopeni

 

Cruci si cadre

Preluam si executam lucrari funerare in toata tara. Executam intreaga lucrare de amenajare a mormantului cu marmura si granit diferite culori si combinati de culori.

Deasemenea oferim consultanta profesionala pentru:

  •  Alegerea materialului dorit si a finisajului adecvat.
  •  Formularea specificatiilor de constructie.
  •  Indrumare si suport tehnic.

Monumente Funerare Marmura Granit Ilfov

Cruci Si Cadre din Granit 

Ce este granitul şi ce trebuie să ştim despre granit ?
Granitul (italiană granito, „granulat“) este o rocă magmatică masivă, cu cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, formată la adâncimi mari, conținând în principal cuarț, feldspat sau minerale de culoare închisă ca mica. Granitele se formează din magma acidă bogată în silicați, care vine din adâncime (fenomen favorizat de mișcările tectonice) și care în apropierea suprafeței pământului (adâncime de sub 2 km) se solidifică prin răcire lentă în crăpăturile scoarței având uneori un diametru de câteva sute de kilometri.

  •  Feldspaţii si cuarţ-ul au o rezistenţă deosebită, ceea ce îi conferă granitului proprietăţile sale anti-abrazive. De aceea granitul este folosit pe scară largă ca şi material de construcţii.
  •  Granitul suportă schimbări minore în funcţie de variaţiile de temperatură De aceea granitul este folosit în aplicaţii ce necesita precizie, montajul lui se realizează fără rosturi de dilataţie. Poate fi folosit cu succes atât la interior cât şi la exterior, nefiind afectat de intemperii şi schimbări de temperatură.
  •  Granitul este un material foarte dur, cu mare rezistentă la flexare, ceea ce îl face ideal pentru a prelua si suporta greutăţi mari, fiind folosit la realizarea pardoselilor pentru trafic greu şi intens.
  •  Deasemenea granitul este rezistent la actiunea multor acizi şi soluţii caustice. De aceea granitul este folosit cu predilectie pentru blaturi de bucătărie, chiuvete, băi şi duşuri pentru că rezistă în timp, nu se zgârie, nu se pătează, nu este afectat de variaţiile de temperatură, şi nu îşi schimbă culoarea.

Cadre Marmura - Granit Ilfov

Inscriptionare Monumente Funerare

Epitafe

"Am parcurs calea spinoasă a vieţii pe pământ Unde lupta grea din floare, m-a pogorât în mormânt Astfel moartea-i datorie, ce-o plătim rând pe rând Fiecare pas ce-l facem, ne conduce la mormânt"

"În floarea tinereţii, Cu visul înaripat, Tu Doamne cel Puternic La Tine m-ai chemat"

"Ce-s oamenii? Podoabe ce-atârna din tărie.
Sosesc, se duc şi iarăşi sosesc aici sub soare.
Din buzunarul humei şi a cerului cutie
Mereu făpturi s-or naşte, căci Dumnezeu nu moare"

Monumente Funerare Romania

Galerie Monumente Funerare Otopeni