Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Petrosani

Firma noastra se ocupa cu productia monumente funerare din marmura si mozaic de o inalta calitate in judetul Hunedoara, borduri cu placaje din mozaic, marmura sau granit, capele si cavouri (placarea acestora cu granit sau marmura), accesorii din marmura, vaze si candele sin marmura, poze din ceramica, stalpi si gravura pe monumente realizate prin sapare sau basorelief cu dispozitive moderne si reconditionari morminte..

Dispunem de o gama larga de modele, cu un design aparte, iar desenele si inscriptiile sculptate sunt facute sa reziste o lunga perioada de timp, pastrandu-si autenticitatea si valoarea. Acestea se pot personaliza si inscriptiona in functie de dorintele dumneavoastra.

Indelungata noastra experienta in domeniul monumentelor funerare ne-a invatat ca trebuie sa fim in permanenta la dispozitia clientilor nostri pentru a-i ajuta in alegerea celor mai bune produse si servicii. Clientii nostri lucreaza impreuna cu echipa noastra, de la concept si pana la produsul finit, avand posibilitatea de a alege modelele si dimensiunile produselor dorite, fiecare produs si serviciu fiind acompaniat de garantia calitatii.

Comercializam monumente si cruci funerare din granit, mozaic  si marmura. Oferim clientului posibilitatea de personalizare a monumentului alegand materialul, culoarea, dimensiunile, sau accesoriile (poza ceramica, litere , accesorii). La cererea clientului monumentele funerare mai pot fi personalizate cu: poza ceramica, accesorii, crucifixuri, flori, litere sau simboluri.

Toate produsele din granit si marmura beneficiaza de finisaje deosebite precum: slefuire, lustruire, cizelare manuala sau mecanica, sablare.

Monumente Funerare Petrosani Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

Nu ezitati sa ne contactati si va asiguram ca ne vom da silinta de a va fi alaturi de dvs. in aceste momente delicate, cu servicii optime si de calitate la bune preturi.

Avand un design modern, placile funerare din marmura sau granit pot fi inscriptionate dupa cerintele clientului.

Majoritatea placilor funerare sunt personalizate cu cateva cuvinte despre persoana decedata sau un poem, numele persoanei, data nasterii sau altele.

Placile sunt realizate in asa fel incat sa reziste o perioada foarte lunga de timp.

 Monumente Funerare Hunedoara

Monumente Funerare Petrosani

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din mozaic;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • inscriptionari in granit sau marmura;
  • stalpisori din marmura sau granit.

Localizare Monumente Funerare Petrosani
Galerie Monumente Funerare Petrosani