Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Mastan Max

monumente funerare PitestiMonumente Funerare Mastan Max ofera monumente funerare personalizate din marmura si granit la nivel national , de o calitate superioara, oferind suport clientilor cu echipe de profesionisti, receptivi la nevoile si cerintele dumneavoastra, la foarte avantajoase preturi.

Monumente Funerare Mastan Max va ofera monumente funerare cu precadure in urmatoarele orase: Simeria, Hunedoara, Constanta, Alexandria, Sighisoara, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Timisoara, Baia Mare, Turda, Campia Turzii, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Ramnicu Valcea.

Va oferim monumente funerare din marmura, granit, sculpturi, cruci, cadre, cavouri, toate acestea realizate cu mare atentie si un profesionalism desavarsit.

Firma noastra are ca principal obiect de activitate prelucrarea si finisarea produselor din marmura si granit. Pasiunea cu care executam  monumentele funerare din marmura si granit. Preluam si executam intreaga lucrare:manopera, finisare, slefuire, inscriptionare, transport, placare morminte, efectuari borduri etc…

Monumente Funerare Mastan Max Simeria se ocupa de prelucrarea pietrei naturale , oferidu-va o gama larga de monumente funerare de o inalta calitate, finisate exceptional, deoarece noi punem suflet in ceea ce facem.

Suntem in permanenta interesati sa oferim modele noi si elegante in fiecare an. Mormintele executate din granit si marmura au fost realizate cu noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este un scurt.

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

monumente funerare Arges

Executam monumente funerare de calitate superioara din granit si marmura.

Dispunem de o ampla gama de produse din zona la un bun pret.

Monumentele din granit sunt perfecte pentru un mormant care sa reziste o perioada de timp foarte lunga, deoarece granitul este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Monumentele funerare din marmura au avantajul  pot fi personalizate, realizandu-se modele deosebite. In marmura se pot sculpta de la cruci, ingerasi si chipul lui Isus pana la statui sau monumente cu chipul decedatului, ceea ce nu se poate spune si despre granit, deoarece marmura este mai moale decat acesta, posibilitatile de creatie, ce se pot executa din marmura fiind practic nelimitate.

Monumente funerare din marmura

Realizam monumente funerare din marmura model unicat, realizate cu maiestrie, de o inalta calitate. Toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului. 

Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de o buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita.

cruci funerare Pitesti

Monumente funerare din granit

Monumentele din granit realizate de compania noastra sunt de o calitate garantata, rezistand o perioada de timp foarte lunga, granitul fiind este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

Servicii:

  • manopera
  • finisare
  • slefuire
  • inscriptionare 
  • transport
  • placare morminte
  • efectuari
  • borduri 

 cruci funerare Arges

Galerie Monumente Funerare Pitesti