Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Corona

Monumente Funerare Sebes

Compania noastra de pompe funebre va ofera o gama completa de lucrari funerare (borduri, cavouri, cripte). Monumente funerare, inclusiv inscriptionarea si montajul acestora. La incheierea contractului de executie a lucrarii funerare se plateste un avans de 30% din valoarea acesteia, urmand ca restul sa fie achitat la finalizare, sau in rate. Societatea noastra ofera garantie pentru lucrari.

Monumentele din granit realizate de compania noastra sunt de o calitate garantata, rezistand o perioada de timp foarte lunga, granitul fiind este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

De asemenea, realizam si monumente funerare din marmura, ce au avantajul de a putea fi personalizate, realizandu-se modele deosebite. In marmura se pot sculpta de la cruci pana la statui sau monumente cu chipul decedatului, ceea ce nu se poate spune si despre granit, deoarece marmura este mai moale decat acesta, posibilitatile de creatie, ce se pot executa din marmura fiind practic nelimitate.

Compania noastra ofera produse funerare personalizate  pe intreaga raza a judetului Alba si nu numai , de o calitate superioara, oferind suport clientilor cu echipe de profesionisti, receptivi la nevoile si cerintele dumneavoastra. 

cruci funerare Sebes

Singura punte care ne leaga de cei trecuti in nefiinta o reprezinta monumentul funerar, care este, dupa cum stim cu totii, simbolul eternitatii. Indiferent de forma sa, cruce sau cripta, orizontala sau verticala, monumentele funerare sunt semne ale grijii si ale respectului  nostru pentru cei adormiti.

Suntem in permanenta interesati sa oferim modele noi si elegante in fiecare an. Mormintele executate din granit si marmura au fost realizate cu noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este un scurt.

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

Executam monumente funerare de calitate superioara din granit si marmura. Dispunem de o ampla gama de produse din zona la un bun pret.

SERVICII:

lucrari funerare, cavouri, cripte, cruci

Localizare Monumente Funerare Corona
Galerie Monumente Funerare Sebes