Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente funerare Alexmar Sibiu

monumente funerare SibiuMonumente funerare Alexmar Sibiu reprezinta naturalete si rafinament datorita pietrei naturale, de aceea dorinta noastra este sa facem cunoscute si apreciate acest materiale dar si sa imbogatim piata romaneasca prin intermediul nostru si satisfactia dumneavoastra.

Societatea noastra raspunde cerintelor variate la standardele ridicate detinand o gama variata de culori si dimensiuni pentru mozaic, marmura si granit. 

Indelungata noastra experienta in domeniul monumentelor funerare ne-a invatat ca trebuie sa fim in permanenta la dispozitia clientilor nostri pentru a-i ajuta in alegerea celor mai bune produse si servicii. Clientii nostri lucreaza impreuna cu echipa noastra, de la concept si pana la produsul finit, avand posibilitatea de a alege modelele si dimensiunile produselor dorite, fiecare produs si serviciu fiind acompaniat de garantia calitatii.

Oferim clientului posibilitatea de personalizare a monumentului alegand materialul, culoarea, dimensiunile, sau accesoriile (poza ceramica, litere , accesorii). La cererea clientului monumentele funerare mai pot fi personalizate cu: poza ceramica, accesorii, crucifixuri, flori, litere sau simboluri.

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

funerare Sibiu

Compania noastra realizeaza o gama variata de monumente funerare din mozaic. Daca doriti sa beneficiati de bune servicii, de produse durabile si de o calitate superioara nu ezitati sa apelati la echipa noastra de profesionisti.

PRODUSELE NOASTRE

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • monumente funerare din mozaic;
  • sclupturi in marmura;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • inscriptionari in granit sau marmura;
  • stalpisori din marmura sau granit.

monumente mozaic

Localizare Monumente funerare Alexmar Sibiu
Galerie Monumente Funerare Sibiu