Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

S.C. GNK Green INC S.R.L.

Monumente FunerareVenim în ajutorul dumneavoastră cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor funerare ce implică prelucrarea granitului, cu o calitate ireproșabilă și foarte avantajoase prețuri.

Vã oferim sprijin și consultanțã pentru a alege monumentul reprezentativ din granit precum și accesoriile funerare care sã se armonizeze cu forma și materialul monumentului comemorativ. 

Portofoliul nostru de produse cuprinde o gamă variată monumente funerare din granit, cruci, accesorii din bronz, accesorii funerare (vaze, suporturi pentru lumânări, cruci, crucifixuri, statuete, caractere).

Dispunem de o echipă de profesioniști cu înaltă calificare, care vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie , cu încredere și profesionalism. 

OFERIM SOLUŢII optime şi diversificate:
MONUMENTE FUNERARE 
din GRANIT
pentru a IMORTALIZA,
a PĂSTRA ÎN AMINTIRE
pe cei dragi ai Dumneavoastră
PLECAŢI … dintre noi ...

monumente funerare marmura, granit, mozaic

SERVICII: 

  • Proiectarea, construirea şi distribuirea de monumente funerare din granit: monumente simple, monumente duble, urne;  
  • Proiectarea, distribuirea şi comercializarea de pietre funerare din granit, cruci, accesorii din bronz, accesorii funerare (vaze, suporturi pentru lumânări, cruci, crucifixuri, statuete, caractere);
  • Proiectarea, redactarea, renovarea de plăci memoriale, pietre memoriale, pagini de pomenire;
  • Punerea în aplicare a ideilor individuale ale Dumneavoastră privind monumentele funerare din granit;  Înscripţionarea imediată a textului, gravură (imagine, simbol), fotoceramică, gravarea de caractere, font colorat, scriere colorată după preferinţe;
  • Curățarea și restaurare monumentelor vechi;

GNK Green INC - Monumente Funerare

Localizare S.C. GNK Green INC S.R.L.
Galerie Monumente Funerare Sintereag
    Nici o galerie disponibila.