Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Stei - Florincuta SRL

Florincuta SRL reprezinta o firma producatoare de monumente funerare ce isi desfasoara activitatatea in judetul Bihor si zonele invecinate. Compania a fost infiintata avand ca principal scop producerea de monumente funerare de o inalta calitate, fiind intotdeauna la nivelul asteptarilor clientilor sai.

Avand ca prioritate principala satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de transport, prelucrare piatra, marmura, granit, monumente funerare.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. 

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de o foarte buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. 

Principala preocupare a companiei Florincuta SRL  este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. 

Monumente de marmura

Realizam monumente din marmura model unicat, realizate cu maiestrie, de inalta calitate. Toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului. Comercializam accesorii funerare, poze ceramica, vaze,candele din marmura/granit, borduri placate cu marmura si granit, stalpisori, felinare, inscriptionare profesionala a monumentelor prin sablare.

Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita.

cruci funerare Stei

Monumente funerare din granit

Monumentele din granit realizate de compania noastra sunt de o calitate garantata, rezistand o perioada de timp foarte lunga, granitul fiind este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

Nu ezitati sa ne contactati si va asiguram ca ne vom da silinta de a va fi alaturi de dvs. in aceste momente delicate, cu servicii optime si de calitate la preturi corecte.

Monumente Funerare 

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • monumente funerare din mozaic;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • inscriptionari in granit sau marmura;
  • fotoceramica.

 

Localizare Monumente Funerare Stei - Florincuta SRL
Galerie Monumente Funerare Stei