Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Iosimarm S.R.L.

IOSIMARM SRL SUCEAVA - Monumente Funerare

Monumente Funerare Suceava - Iosimarm S.R.L. vine in ajutorul dumneavoastra cu o vasta experienta in domeniul constructiilor funerare ce implica prelucrarea granitului, a marmurei si a mozaicului, cu o calitate ireprosabila si foarte avantajoase preturi.

Va oferim sprijin si consultanta pentru a alege monumentul reprezentativ din granit precum si accesoriile funerare care sa se armonizeze cu forma si materialul monumentului comemorativ.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de exceptie. Lucrarile executate de noi in granit si marmura sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Monumentele din granit sunt perfecte pentru un mormant care sa reziste o perioada de timp foarte lunga, deoarece granitul este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Monumentele funerare din marmura au avantajul  pot fi personalizate, realizandu-se modele deosebite. In marmura se pot sculpta de la cruci, ingerasi si chipul lui Isus pana la statui sau monumente cu chipul decedatului, ceea ce nu se poate spune si despre granit, deoarece marmura este mai moale decat acesta, posibilitatile de creatie, ce se pot executa din marmura fiind practic nelimitate. 

Monumente funerare din mozaic. Societatea noastra realizeaza pt dvs. monumente funerare din mozaic. Echipa noastra poate realiza pentru dvs. orice model de monument funerar din mozaic la o calitate ireprosabila.

monumente marmura

Orice solicitare din partea dumneavoastra este tratata cu seriozitate ajutandu-va in alegerea monumentului funerar potrivit preferintelor si bugetului dumneavoastra. 

Monumente Funerare Iosimarm S.R.L.:

  • va ofera o gama diversificata de modele
  • executam orice model dupa proiectul clientului
  • oferim garantie la toate serviciile noastre

monumente funerare suceava

Produsele noastre

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • monumente funerare realizate din mozaic;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • inscriptionari in granit sau marmura;
  • fotoceramica funerara.
Localizare Iosimarm S.R.L.
Galerie Monumente Funerare Suceava