Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Mastan Max

monumente funerare DambovitaMonumente Funerare Mastan Max va ofera o gama diversificata de constructii si monumente funerare la inalte standarde de calitate. Firma noastra are in spate o bogata experienta in prelucrarea marmurei si granitului cu utilaje de ultima generatie dar si personal calificat, iar lucrarile executate semnate de sculptorii nostri sunt de o inalta calitate.

De asemenea, firma noastra dispune de o echipa de constructori care pot realiza lucrari in cimitr.

Portofoliul nostru bogat de clienti multumiti, precum si experienta noastra in acest domeniu, fac din firma noastra un partener de incredere. Executam monumente funerare din granit si marmura.

Noi putem executa monumente si constructii funerare la comanda, la preferinta clientului, dupa poza sau schita.

Monumente Funerare Mastan Max va ofera monumente funerare cu precadure in urmatoarele orase: Simeria, Hunedoara, Constanta, Alexandria, Sighisoara, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Timisoara, Baia Mare, Turda, Campia Turzii, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Ramnicu Valcea.

Va oferim monumente funerare din marmura, granit, sculpturi, cruci, cadre, cavouri, toate acestea realizate cu mare atentie si un profesionalism desavarsit.

Oferim transport in toata tara!

monumente funerare Targoviste

Pentru produsele achizitionate de la compania noastra, beneficiati de:

  • manopera
  • finisare
  • slefuire
  • inscriptionare 
  • transport
  • placare morminte
  • efectuari
  • borduri 

Monumente funerare din marmura

Realizam monumente funerare din marmura model unicat, realizate cu maiestrie, de o inalta calitate. Toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului. 

Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de o buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita.

servicii funerare dambovita

Monumente funerare din granit

Monumentele din granit realizate de compania noastra sunt de o calitate garantata, rezistand o perioada de timp foarte lunga, granitul fiind este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

servicii funerare Targoviste

Galerie Monumente Funerare Targoviste