Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Mastan Max

monumente funerare TimisMonumente Funerare Mastan Max  va ofera produse din granit si marmura realizate de echipa noastra de profesionisti, create combinand metode traditionale si moderne pentru a reda o imagine cat mai placuta a designului, fie el predefinit sau ales de catre dumneavoastra, clientul nostru.

Monumente Funerare Mastan Max va ofera monumente funerare cu precadure in urmatoarele orase: Simeria, Hunedoara, Constanta, Alexandria, Sighisoara, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Timisoara, Baia Mare, Turda, Campia Turzii, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Ramnicu Valcea.

Va oferim monumente funerare din marmura, granit, sculpturi, cruci, cadre, cavouri, toate acestea realizate cu mare atentie si un profesionalism desavarsit.

Oferim transport in toata tara!

Compania noastra de monumente funerare se ocupa cu succes de prelucrarea pietrei naturale , oferidu-va o gama foarte diversificata de monumente funerare de inalta calitate, deoarece acestea sunt foarte durabile si sunt facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de un inalt rafinament si o buna calitate. Lucrarile executate de noi in granit si mozaic sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Suntem in permanenta interesati sa oferim modele noi si elegante in fiecare an. Mormintele executate din granit au fost realizare cu noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este un scurt.

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

cruci funerare Timis

Cruci de marmura

Realizam cruci de marmura model unicat, realizate cu maiestrie, de inalta calitate. Toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului. Comercializam accesorii funerare, poze ceramica, vaze,candele din marmura/granit, borduri placate cu marmura si granit, stalpisori, felinare, inscriptionare profesionala a monumentelor prin sablare.

Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de o buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita. 

Cruci si cadre

Preluam si executam lucrari funerare in toata tara. Executam intreaga lucrare de amenajare a mormantului cu marmura si granit diferite culori si combinati de culori.

Deasemenea oferim consultanta profesionala pentru:

 •  Alegerea materialului dorit si a finisajului adecvat.
 •  Formularea specificatiilor de constructie.
 •  Indrumare si suport tehnic.

cruci marmura granit timis

Cruci Si Cadre din Granit 

Ce este granitul si ce trebuie sa stim despre granit ?

Granitul (italiana granito, „granulat“) este o roca magmatica masiva, cu cristale cu dimensiunea de cativa milimetri, formata la adancimi mari, continand in principal cuart, feldspat sau minerale de culoare inchisa ca mica. Granitele se formeaza din magma acida bogata in silicati, care vine din adancime (fenomen favorizat de miscarile tectonice) si care in apropierea suprafetei pamantului (adancime de sub 2 km) se solidifica prin racire lenta in crapaturile scoartei avand uneori un diametru de cateva sute de kilometri.

Servicii:

 • manopera
 • finisare
 • slefuire
 • inscriptionare 
 • transport
 • placare morminte
 • efectuari
 • borduri 

lucrari funerare Timisoara

Galerie Monumente Funerare Timisoara