Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Gomar

Monumente Funerare Gomar va ofera produse din  mozaic, granit ( capace monumente) si marmura realizate de echipa noastra de profesionisti, create combinand metode traditionale si moderne pentru a reda o imagine cat mai placuta a designului, fie el predefinit sau ales de catre dumneavoastra, clientul nostru.

Compania noastra de monumente funerare se ocupa de prelucrarea pietrei naturale , stand la dispozitia dumneavoastra cu gama foarte diversificata de monumente funerare din marmura, granit (doar capace pentru mormant) si mozaic de o inalta calitate, deoarece acestea sunt foarte durabile si sunt facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

De asemenea, va oferim si servicii de fotoceramica funerara.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de un inalt rafinament si o inalta calitate.

Lucrarile executate de noi in granit si mozaic sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Orice solicitare din partea clientilor nostri este tratata cu seriozitate ajutandu-va in alegerea monumentului funerar potrivit preferintelor si bugetului dumneavoastra.

Proiectarea si consilierea in alegerea monumentelor solicitate de catre clientii nosti sunt gratuite, dimensiunile putand fi adaptate pentru fiecare comanda in parte.

Monumente marmura

Marmura reprezinta o roca metamorfica foarte densa, dura, cu granulatie fina, care poate fi lustruita usor, cu rezultate spectaculoase, iar mai populare produse realizate din marmura sunt reprezentate de crucile funerare si monumentele funerare.

Marmura este o roca metamorfica, compusa in o mare parte din calcit si obtinuta prin metamorfoza calcarului. Din punct de vedere petrografic, marmurele sunt calcare sau dolomite cu cristale de calcit bine dezvoltate datorita proceselor metamorfice la care au fost supuse. Cele mai obisnuite culori pentru marmura sunt urmatoarele: alba, cenusie, gri, neagra si rosie, datorate in general impuritatilor continute ( rosu de la sarurile de Fier, cafeniu de la cele de Mangan, cenusiu de la Grafit etc ), iar venulatia se datoreaza numeroaselor fisuri umplute ulterior cu calcit secundar.

Marmura se formeaza din calcar sub actiunea caldurii si presiunii de peste ani in scoarta terestra. Aceste presiuni sau forte de presiune determina calcarul sa-si schimbe textura si aspectul, proces numit recristalizare. Materialele fosilizate in calcar, impreuna cu minerale, recristalizeaza si formeaza boabe mari, grosiere de calcit.

Oferim clientilor nostri o gama diversificata de modele si materiale dorind sa satisfacem orice dorinta a clientului, el fiind si reclama noastra! 

Garantam calitate, seriozitate si preturi excelente in judetul Buzau!

Compania noastra va ofera urmatoarele produse: 

  • monumente funerare din marmura;
  • monumente funerare din mozaic;
  • capace morminte executate din granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • fotoceramica funerara;
  • amenajari locuri de veci.

Localizare Monumente Funerare Gomar
Galerie Monumente Funerare Topliceni