Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Monumente Funerare Zalau

monumente funerare ZalauMonumente Funerare Zalau va ofera monumente funerare de inalta calitate la cele preturi foarte avantajoase pe intreaga raza a judetului Salaj si in imprejurimi. Seriozitatea, pasiunea , profesionalismul si experienta reprezinta garantia lucrarilor noastre.

Monumentele funerare au fost sculptate din piatra naturala, acest lucru intamplandu-se inca din vechi timpuri. Marmura si granitul, datorita duritatii si elegantei lor, nu se demodeaza niciodata in timp, iar firma noastra le prelucreaza cu maiestrie, oferindu-va modele deosebite, pe gustul fiecarui client.

Monumente Funerare Zalau pune la dispozitia clientilor sai lucrari funerare din mozaic si granit, avand angajati la dispozitia dumneavoastra pentru detalii si informatii in orice moment.

Orice solicitare din partea clientilor nostri este tratata cu seriozitate ajutandu-va in alegerea monumentului funerar potrivit preferintelor si bugetului dumneavoastra.

Proiectarea si consilierea in alegerea monumentelor solicitate de catre clientii nosti sunt gratuite, dimensiunile putand fi adaptate pentru fiecare comanda in parte.

Portofoliul nostru bogat de clienti multumiti, precum si experienta noastra in acest domeniu, fac din firma noastra un partener de incredere. Executam monumente funerare din granit sau din mozaic.

cruci funerare Salaj

Monumentele din granit si mozaic realizate de compania noastra sunt de o calitate garantata, rezistand o perioada de timp foarte lunga, granitul fiind este printre durabile resurse naturale existente. Granitul este folosit la nivel mondial in special in constructii, dar o mare popularitate si-a castigat-o datorita monumentelor funerare, deoarece acestea ii reda granitului o frumusete aparte.

 

cruci marmura, granit, mozaic

Va oferim urmatoarele tipuri de monumente funerare: 

  • monumente funerare din granit
  • monumente funerare mozaic
  • scluptura in marmura
  • constructii funerare in cimitir
  • scris in marmura (relief sau gravat)
  • lucrari funerare complete: cripte, borduri, vaze de marmura ,stalpisori de marmura ,felinare de marmura
  • fotoceramica

Dispunem de o gama larga de modele din marmura si granit, cu un design aparte, iar desenele si inscriptiile sculptate sunt facute sa reziste o lunga perioada de timp, pastrandu-si autenticitatea si valoarea. Acestea se pot personaliza si inscriptiona in functie de dorintele dumneavoastra.

servicii funerare Zalau

Localizare Monumente Funerare Zalau
Galerie Monumente Funerare Zalau