Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Servicii Funerare Motca

Servicii Funerare Pascani va ofera pompe funebre complete , prestate cu seriozitate si discretie cu ajutorul echipei noastre de profesionisti , intotdeauna foarte atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra.

Oferim servicii si produse funerare la un pret calitate pret foarte bun, venind in ajutorul dumneavoastra, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie.

Oferim servicii funerare complete: consultanta, organizare de pomeni si parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri, respete, cruci din lemn) si toate celelalte servicii de care aveti nevoie.

Oferim servicii funerare la o calitate si preturi fara concurenta. Noi oferim servicii si produse funerare personalizate, de o calitate superioara, oferind suport clientilor cu echipe de profesionisti, receptivi la nevoile, durerea si cerintele acestora. Experienta noastra, dobandita in domeniul serviciilor funerare , o punem in slujba dumneavoastra oricand pentru a va putea ajuta sa depasiti mai usor momentele grele generate de trecerea in nefiinta a persoanei dragi. Serviciile noastre sunt gandite special, ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi pe tot parcursul procesiunii funerare. 

Conform doleantelor dvs ne putem ocupa in detaliu de intreg protocolul: intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea sicriului, transportul mortuar cat si al intregului cortegiu funerar, respectarea traditiilor religioase, aranjamente florale, locuri de veci si monumente funerare.

Ne punem in slujba Dumneavoastra cu tot profesionalismul, seriozitatea si experienta ce ne recomanda si caracterizeaza. 

In astfel de momente de tristete si durere echipa noastra de profesionisti va sta alaturi cu bun simt si discretie, mereu atenti la dorintele si cerintele Dumneavoastra, pentru ca ultimul omagiu adus persoanei decedate sa incununeze cu demnitate trecerea catre viata vesnica..

 

Cu promptitudine si seriozitate va asiguram pachete de servicii funerare si accesorii, la cele mai mici preturi raportul calitate-pret fiind unul in avantajul dumneavoastra. 

Servicii Funerare Pascani ofera servicii funerare complete, facand astfel mai usoara munca familiei indurerate:  

 

  • Asezare decedat in sicriu
  • Transport funerar intern
  • Transport (coroane / jerbe / flori)
  • Preot / dascal / cor bisericesc
  • Achizitionare produse si efecte funerare
  • Organizare parastas / pomenire
  • Organizare pomana la restaurant
  • Inchiriere catafalc cu lumini
  • Inchiriere capac frigorific    

Agentia noastra funerara va fi alaturi de dumneavoastra in cele mai dificile momente! 

 

Localizare Servicii Funerare Motca
Galerie Agentie Funerara Motca