Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Omagiu Adus Persoanei Trecute In Nefiinta

sicrie

Importanta serviciilor funerare

De multe ori viata ne pune in situatii delicate si sfasietoare : moartea. Oamenii vin si pleaca, alearga, danseaza, dar nu sufla o vorba despre moarte. Dar cand vine, ea ne copleseste, ne duce la deznadejde.  

Atasamentul si dedicatia fata de persoana ce a trecut in nefiinta poate fi exprimat alegand un sicriu potrivit, ce poate fi  confectionat din diverse esente de lemn - stejar, brad, fag sau plop. Agentiile funerare prezente pe acest site va pot ajuta, punandu-va la dispozitie sicrie si cruci in functie de nevoile si traditiile familiei dumneavoastra. 

Funeraliile reprezinta un moment special pentru a celebra viata persoanei indragite, povestea de familie al carei erou a fost, principiile in care a crezut sau realizarile pe care le-a obtinut. O agentie funerara  va poate ajuta sa creati un serviciu funerar corespunzator, adecvat pentru toate necesitatile, astfel va puteti arata aprecierea fata de persoana comemorata prin servicii funerare de calitate.

Un sicriu contine:

  • capitonajul capacului
  • garnitura pentru interiorul sicriului
  • 2 orare (orarul mare si orarul mic)
  • perna pentru decedat
  • voal fata
  • cruce din lemn inscriptionata

 De asemenea, mai puteti aduce un omagiu persoanelor decedate printr-o coroana funerara, un aranjament pentru sicriu, o cruce din flori sau o jerba din garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri.