Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

In Memoriam Oradea

Servicii Funerare Oradea - In Memoriam este aproape trup si suflet de clienti, sprijinindu-i pe toata durata evenimentului funerar. Empatia, comunicarea, rabdarea sunt notiunile care stau la baza agentiei funerare In Memoriam.

Serviciile oferite sunt complete, iar produsele sunt de calitate, pentru orice buget. Programul de lucru este Non-Stop. 

In Memoriam ofera servicii complete de pompe funebre in Oradea la preturi avantajoase, avand o experienta de peste 18 ani in acest domeniu si personal special instruit, pregatit sa va sprijine pe toata durata proceiunii funerare.

Compania noastra va ofera atat consiliere pentru alegerea celor mai bune produse si servicii, cat si asistenta pentru organizarea evenimentului astfel incat sa fie respectate reglementarile legale in vigoare alaturi de obiceiurile si traditiile crestine. servicii funerare oradea

Sicrie Oradea

Oferim o gama variata de sicrie, incepand cu modele simple si clasice, pana la modele de lux. Materialul lemnos variaza in functie de producator si model. Lucram cu numerosi producatori locali si din strainatate, iar materialul lemnos folosit poate fibrad, fag, stejar pana la cires, plop, tei.

Transport funerar si repatrieri Oradea

Transportul decedatului un serviciu funerar foarte important, iar pentru acesta, va punem dispozitie masini speciale pentru ca ceremonia funerara sa fie bine organizata. Transportul funerar poate fi achizitionat ca serviciu separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce include transportul gratuit. 

Experienta firmei In Memoriam se reflecta in calitatea serviciilor oferite. Este  important sa va puteti exprima respectul si dragostea fata de persoana inhumata si alegerea serviciului funerar sa fie conform cu dorintele familiei persoanei decedate.  

repatrieri decedati oradea

Aranjamente florale: jerbe si coroane funerare

Aranjamentele florale oferite de compania In Memoriam sunt realizate din flori 100% naturale si difera in functie de gusturile clientilor.

Pompe funebre Oradea

  • SICRIE si ACCESORII FUNERARE - (lumanari, cruci si crucifixe, batiste, panglica, s.a.)
  • TOALETARE DEFUNCT si COSMETICA - (spalat, imbracat si imbalsamat)
  • CORTEGIU FUNERAR
  • ARANJAMENTE FLORALE, COROANE SI JERBE - (sortimente de flori naturale, panglica de matase)
  • PATISERIE -  (cozonaci, parastase, pachete pomana)
  • TRANSPORT FUNERAR INTERN si REPATRIERI - cu masini funerare omologate
  • SAPAT GROAPA 
  • CAPAC FRIGORIFIC - Inchiriere capac frigorific
  • CATERING - (o gama larga de meniuri la alegere)
  • SERVICII GRATUITE - medic constatator, depunerea dosarului pentru Ajutorul de Deces (cuantumul Ajutorului de Deces se modifica de la an la an), consultanta

 

 

Localizare In Memoriam Oradea
Galerie Agentie Funerara Oradea