Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

ADYSIM SERVICII FUNERARE

servicii funerare Pantelimon

Serviciii funerare Pantelimon - agentia funerara Adysim are o vasta experienta in domeniul serviciilor funerare complete.

Compania noastra de pompe funebre vine in ajutorul persoanelor indoliate, in clipe de maxima suferinta, preluand, atat cat ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare. Venim in sprijinul Dumneavoastra cu devotament, un maxim profesionalism si necesara discretia de care toti avem nevoie in clipele tragice din viata noastra.

Va puteti baza pe noi oricand, 24/24h, 7 zile din 7!

Orice pachet de inmormantare se poate achita cu talonul de pensie. Se ofera diferenta de pret.

Ne puteti gasi la urmatoarele puncte de lucru:

Soseaua Colentina, Nr. 389

Sos. Colentina, Nr. 375 intersectie cu Str. Cornisor (vis-a-vis Hotel Stere)

Personalul firmei noastre este instruit profesional, fiind focusat spre o intelegere cat mai profunda a starilor si trairilor pe care o familie le intampina in acest greu moment. Suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24. Pentru a mentine un inalt nivel  de calitate in orientarea catre nevoile clientilor, alaturi de atuurile agentiei noastre funerare, profesionalismul, calitatea si respectul, dispunem de dotari si personal calificat la standarde europene. 

Apeland la agentia noastra funerara, va vor fi explicate toate optiunile disponibile pentru Dumneavoastra. Va oferim tot timpul necesar pentru a face alegerile corecte.

pompe funebre Pantelimon

SERVICII FUNERARE COMPLETE

SICRIE

Va oferim o gama foarte diversificata de sicrie din diferite esente de lemn, cum ar fi stejar, plop, fag, brad, la preturi foarte accesibile pentru toate buzunarele.

TOALETARE

Trupul persoanei decedate trebuie pregatit cum se cuvine pentru inhumare si de aceea noi intervenim in sprijinul dumneavoastra cu personal specializat pentru a spala, imbraca si barbieri persoana decedata.

MEDIC LEGIST CONSTATATOR

Pentru a va putea elibera certificatul medical constator a-l decesului fara a mai fi nevoie ca dumneavoastra sa mergeti la medicul de familie, persoana decedata trebuie examinata de un medic legist care ulterior va va elibera acest certificat conform cauzei decesului.

MEDIC IMBALSAMARE

Imbalsamarea se face numai de catre personal specializat si este o metoda de pastrare in conditii cat mai bune a trupului.

DOCUMENTE SI DECLARATII

  • eliberarea certificatului de deces
  • adeverinta de inhumare
  • autorizatie de depunere la capela de la sanepid
  • intocmirea dosarului pentru ajutorul de deces

Aceste documente presupun foarte multe drumuri si foarte multe ore pierdute, de aceea noi venim in ajutorul dumneavoastra scutindu-va de eventualele neplaceri ale birocratiei.

agentie funerara Pantelimon

TRANSPORT FUNERAR

Dispunem de un parc auto cu autoturisme funerare specializate in transportul funerar, dar si autovehicule de transportat coroane.
TRANSPORT PERSOANE

Venim in intampinarea dumneavoastra si cu acest serviciu pentru a va putea satisface toate cerintele de la A la Z .

INCINERARE

Agentia noastra funerara se ocupa cu servicii complete pentru incinerare, de la acte la colectarea cenusei, in bune conditii la preturi minime.

ACCESORII FUNERARE

Va oferim o gama foarte diversificata de accesorii funerare: crucifixe, manere, prosoape, batiste, batice, lumanari, respete, farfurii, etc.

ARANJAMENTE FLORALE

Realizam o gama diversificata de aranjamente florale, coroane si jerbe cu flori proaspete la preturi accesibile.

ORGANIZARI PARASTASE

Colaboram cu restaurante in diferite zone ale Bucurestiului si ale judetului Ilfov si venim in sprijinul dumneavoastra cu organizarea de parstase si vase cu pomeni.

LOCURI DE VECI

Va putem ajuta cu locuri de veci in diferite cimitire si cu amenajarea acestora.

MONUMENTE FUNERARE

Venim in sprijinul dumneavoastra cu realizarea de monumente funerare din marmura sau granit.

funerare non stop Pantelimon

 

Galerie Agentie Funerara Pantelimon