Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Servicii Funerare Pascani - Casa Sf. Duh

Servicii Funerare Pascani - Casa Funerara Sf. Duh va ofera pompe funebre complete, prestate cu bun simt si discretie cu ajutorul echipei noastre de profesionisti , intotdeauna foarte atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra.

Oferim servicii si produse funerare la un raport calitate pret foarte bun, venind in ajutorul dumneavoastra non-stop, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie. Suntem un partener de nadejde in planificarea funerara.

Oferim servicii funerare complete: consultanta, organizare de pomeni si parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri, respete, cruci din lemn) si toate celelalte servicii de care aveti nevoie.

Serviciile si produsele funerare sunt personalizate, de o calitate superioara. Experienta noastra, dobandita in domeniul serviciilor funerare , o punem in slujba dumneavoastra oricand pentru a va putea ajuta sa depasiti mai usor momentele grele generate de trecerea in nefiinta a persoanei dragi. Serviciile noastre sunt gandite special, ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi pe tot parcursul procesiunii funerare. 

In astfel de momente de tristete si durere echipa noastra de profesionisti va sta alaturi cu bun simt si discretie, mereu atenti la dorintele si cerintele Dumneavoastra, pentru ca ultimul omagiu adus persoanei decedate sa incununeze cu demnitate trecerea catre viata vesnica.

 funerare Pascani

Cu promptitudine si seriozitate va asiguram pachete de servicii funerare si accesorii, la raportul calitate-pret fiind unul in avantajul dumneavoastra. 

PACHETELE NOASTRE LE PUTETI VIZUALIZA AICI - https://pompefunebrepascani.ro/pachete-funerare

Servicii Funerare Pascani ofera servicii funerare complete, facand astfel mai usoara munca familiei indurerate:  

  • Asezare decedat in sicriu
  • Transport funerar intern
  • Transport (coroane / jerbe / flori)
  • Preot / dascal / cor bisericesc
  • Achizitionare produse si efecte funerare
  • Organizare parastas / pomenire
  • Organizare pomana la restaurant
  • Inchiriere catafalc cu lumini
  • Inchiriere capac frigorific   

 

Agentia noastra funerara va fi alaturi de dumneavoastra in dificile momente! 

 

Localizare Servicii Funerare Pascani - Casa Sf. Duh
Galerie Agentie Funerara Pascani