Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Servicii Funerare Clara

servicii funerare completeServicii Funerare Clara din Sânnicolau Mare va este alaturi in momentele dificile, oferindu-va servicii funerare complete, de o inalta calitate, la mici preturi.

Personalul agentiei noastre funerare este instruit profesional, la înalte standarde focusat spre o intelegere mult mai profunda a starilor si trairilor pe care o familie le inceraca in acest greu moment . Suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24 . Pentru a menține un înalt nivel de ingrijire de calitate și a continua îmbunătățirea serviciilor noastre, ne-am creat cinci angajamente pe care le va urma în mod riguros.

Servicii funerare ieftine, de o inalta calitate in Sânnicolau Mare si imprejurimi.

Motive pentru care sa alegeti agentia noastra funerare:

Suntem disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, așa că veți avea întotdeauna serviciul la dispozitie.

Va vom explica toate opțiunile disponibile pentru Dumneavoastra. Vă oferim tot timpul necesar pentru a face alegerile corecte.

Impreuna putem crea un serviciu complet unic și personalizat dupa nevoile Dumneavoastra. Vom asculta cu atenție la ceea ce tu si familia ta doresc și de a oferi o gamă completă și flexibilitate.

Veti fi in permanenta informati cu privire la activitatea noastra. Toate documentele noastre vor fi scrise simplu și concret.

Serviciile noastre pot fi lafel de bune ca oamenii care au grija de Dumneavoastra si familia Dumneavoastra. Ne asigurăm că oamenii noștri au acces la formare regulat și continuu.

Servicii Funerare

GRATUIT!!

 • obtinerea certificatului de deces
 • intocmirea si depunerea dosarului la Casa de Pensii in vedere obtinerii ajutorului de inmormintare a pensiei si pensiei de urmas sau drepturile restante

Va punem la dispozitie toate accesoriile necesare unei inmormantari pana la un mic amanunt, in functie de posibilitatile si nevoile Dumneavoastra.

 • TRANSPORT PERSOANE
 • TRANSPORT FUNERAR
 • ELIBERAREA DOCUMENTELOR
 • IMBALSAMAREA
 • CERTIFICAT MEDICAL CONSTATATOR
 • TOALETAREA DECEDATULUI
 • SICRIE LA PRETURI ACCESIBILE
 • PACHETE POMANA ( COLIVA, COLACI, DULCIURI)
 • ARTICOLE FUNERARE

servicii funerare Sannicolau Mare

Sicrie ieftine Sânnicolau Mare

Servicii Funerare Clara va pune la dispozitie o gama larga de oferte pentru sicrie ieftine. Nu ezitati sa ne contactati. Oferim pachete personalizate si asistenta pe toata durata evenimentului.

transport funerar Timis

Transport funerar intern si international

Compania noastra de pompe funebre va ofera servicii de transport funerar intern si international, la inalte standarde.

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in potrivite conditii de igiena si de pastrare.

aranjamente florale coroane jerbe

Aranjamente florale personalizate

Asiguram toata gama de aranjamente florale inmormantari la preturi imbatabile . Nu ezitati sa ne contactati ! Program NON STOP – 0723.375.606  

Localizare Servicii Funerare Clara
Galerie Agentie Funerara Sannicolau Mare