Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

George Servicii Funerare Satu Mare

Servicii Funerare Satu MareCompania noastra de pompe funebre din Satu Mare se bazeaza pe oameni cu o vasta experienta in domeniu, de peste 30 de ani si ne mandrim cu faptul ca suntem prima societate privata in domeniul funerar oferind servicii de o foarte buna calitate.

Apelati acum la servicii funerare profesioniste pentru a nu mai trebui sa mai depuneti efort in aceste momente grele.

Serviciile funerare au un rol foarte important in desfasurarea unui eveniment funerar si reprezinta respectul fata de persoana decedata. Funerare Satu Mare va ofera consultanta in planificarea evenimentului funerare astfel incat sa puteti beneficia de toate serviciile necesare desfasurari in conditii normale a acestuia.

Avand o vasta experienta, personalul agentiei noastre funerare este instruit profesional, la cele mai inalte standarde fiind focusat spre o intelegere mult mai profunda a starilor si trairilor pe care o familie le inceraca in momentele dificile . Suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24 . Pentru a mentine cel mai inalt nivel de ingrijire de calitate si a continua imbunatatirea serviciilor noastre

Pierderea unei persoane dragi este cu siguranta o experienta dureroasa,cu pregatiri si probleme organizatorice anevoioase.Acum lasati toate pregatirile in grija noastra, nu mai este nevoie sa va ingrijorati, suntem o echipa profesionista gata intotdeauna sa va ofere sfatul si ajutorul de care aveti nevoie.

Societatea noastra va ofera posibilitatea achitarii produselor si serviciilor dupa primirea ajutorului de inmormantare.

agentie funerara Satu Mare

„NON STOP la dispozitia dumneavoastra”

Transport funerar

Ofera transport funerar intern si international cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE. Putem pune la dipozitie pentru ceremonialul funerar microbuze pentru transport persoane, familie, preoti, masini pentru transportul florilor.

Transportul persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de pastrare si igiena.

Aranjamente florale, coroane, jerbe.

Aranjamentul floral funerar fie el coroana sau jerba, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizat dintr-o varietate larga de flori, marimea si modelul fiind la alegerea dvs.

Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica ce se ataseaza de acesta. Mesajul poate fi unul clasic precum: „nu te vom (voi) uita niciodata”, „un pios omagiu”, „un ultim omagiu”, „sicere regrete”, „regrete eterne”, „vei ramane vesnic in amintirea mea(noastra)”, „sincere condoleante”, „cu sufletul indurerat”, etc. sau unul ales de dumneavoastra.

Sicrie

Funerare Satu Mare va pune la dispozitie o gama larga de oferte pentru sicrie pentru orice buzunar. Nu ezitati sa ne contactati. Oferim pachete personalizate si asistenta pe toata durata evenimentului.

pompe funebre Satu Mare

Servicii Funerare Complete

  • sicrie (brad, fag, stejar) la preturi foarte accesibile,cat si o gama larga de sicrie lux (Boston, Ambasador,etc)
  • raspete (lenjerie pentru sicriu) diferite modele si materiale
  • accesorii pentru inmormantare (panglici, luminari, prosoape, batiste,etc)
  • cruci din fier sau lemn
  • transport funerar intern si international cu masini speciale
  • personal specializat pentru imbalsamat, imbracat si toaletat
  • medic pentru constatarea si intocmirea constatatorului de deces
  • personal specializat pentru intocmirea actelor premergatoare si eliberarea certificatului de deces-adeverinta de inhumare
  • intocmirea si depunerea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

Transport Funerar Intern si International

Localizare George Servicii Funerare Satu Mare
Galerie Agentie Funerara Satu Mare