Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Servicii Funerare Laneto Com

Durerea pierderii unei persoane apropiate este greu de inteles si de acceptat. Vom incerca sa va alinam suferinta oferindu-va servicii funerare complete Maramures si in orice oras este necesar, in functie de cerinte.

Laneto Com - Servicii Funerare Sighetu Marmatiei va pune la dispozitie o gama mare de pachete funerare. Astfel pregatirea tuturor produselor si serviciilor necesare este in grija noastra.

Suntem mai mult decat o firma de servicii funerare complete, care vine in ajutorul familiilor indurerate in momentele tragice ale vietii, prin preluarea tuturor sarcinilor aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiei un set de produse si servicii specifice unui astfel de eveniment cum ar fi sicriu, respete, cruce, batiste, prosoape, urne, coroane, aranjamente florale, lumanari, capac frigorific si masini funerare pentru transportul decedatului.

Oferim servicii funerare complete: consultanta, organizare de pomeni si parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri, respete, cruci din lemn) si toate celelalte servicii de care aveti nevoie.

Cu promptitudine si seriozitate va asiguram pachete de servicii funerare si accesorii, la  preturi rezonabile, raportul calitate-pret fiind unul in avantajul dumneavoastra.

Oferim pachete accesibile pentru servicii si produse funerare:
 • Sicrie - Gama Variata de Modele de Sicrie. Calitate La Preturi Accesibile.
 • Coroane Funerare si Jerbe - Coroane funerare, jerbe funerare si aranjamente florale pentru masini mortuare.
 • Urne Mortuare 
 • Accesorii Funerare - Set Accesorii Funerare - manere sicriu, crucifixe, catafalc si camera mortuara, candele
 • Transport Funerar - Masini Funerare Pentru Transport Intern Si International - Manipulare Sicriu - Transport Sicriu

Vom fi alaturi de dumneavoastră in momentele dificile pentru a vă asigura ca persoanele dragi vor fi tratate cu multă demnitate si respect. Increderea pe care dumneavoastră aţi acordat-o agentiei noastre funerare reprezinta un privilegiu si vom face absolut tot ce ne sta in putinţă pentru a va asigura servicii funerare de calitate, prestate cu profesionalism, demnitate si promptitudine . Aceasta este o consecinta a atentiei acordate fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza.

Serviciile noastre funerare sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare complete corespunzatoare.

Comercializam o gama larga de sicrie, confectionate din diferite esente (brad, fag, stejar, mahon, mogani, ebiara, tei, plop, frasin, etc). Oferta cuprinde atat sicrie la preturi rezonabile cat si sicrie de lux.

Servicii Funerare Complete:

 • Constatare deces – eliberarea actului constatator de deces de catre un medic
 • Imbalsamare – se face de catre personal specializat si se elibereaza certificat de imbalsamare
 • Depunerea la capela sau/si pentru transport
 • Toaletare – spalat, imbracat, babierit, aranjat
 • Manipulare sicriu – personal specializat pentru coborarea/urcarea sicriului de la domiciliu la biserica si cimitir
 • Obtinerea actelor necesare inhumarii – obtinerea certificatului de deces, avizului de inhumare si a autorizatiei de depunere capela sau transport in afara orasului unde a survenit decesul
 • Transport funerar – transportarea decedatului catre biserica si/sau cimitir cu masini specializate
 • Aranjamente florale – coroane, jerbe, aranjamente cu flori natural
 • Organizare parastase 
 • Inchiriere catafalc
 • Cos biserica – colaci, vin, untdelemn, coliva.
 • Capac frigorific pentru sicriu.
 • Inchiriere Catafalc
 • Amenajare Camera Mortuara
 • Camera Frigorifica
 • Repatriere decedati 

Transport intern si international

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare.

Pentru transportul funerar avem masinile funerare adecvate pentru ca ceremonia inhumarii sa fie bine organizata. Asiguram serviciile de transport funerar in toata zona Maramuresului, dar si in afara judetului in functie de cerinte.

Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masini funerare autorizate care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra.

Aranjamente florale

Aduceti un omagiu persoanelor decedate printr-o coroana funerara sau o jerba funerara din garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri.

Sicrie

Pentru asemenea momente, alegerea unui sicriu este modalitatea prin care va aratati atasamentul purtat persoanei inmormantate.

O gama completa de sicrie din diverse esente de lemn, cu modele religioase sau florale si culori variate. Puteti cauta sicriele dupa categoria dorita (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului.

Localizare Servicii Funerare Laneto Com
Galerie Agentie Funerara Sighetu Marmatiei