Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

SERVICII FUNERARE APUSUL

agentie funerara Targu MuresLa începutul anului 2000, noi, CSIKI LASZLO şi IMRE ANDRAS în calitate de administratori am înfiinţat la Târgu-Mureş societatea de POMPE FUNEBRE şi SERVICII FUNERARE " APUSUL" , avand scopul de a acoperi un segment aproape inexistent la acea vreme, cel al serviciilor complete. În momentul înfiinţării companiei de pompe funebre, aveam în spatele nostru decenii de experienţă în domeniul serviciilor şi a deservirii populaţiei, astfel încât în foarte scurt timp societatea noastră de servicii funerare a ajuns printre primele în topul oraşului şi chiar al judeţului Mureş.

Având intotdeauna o echipă tânără şi experimentată în domeniu, caracterizată prin promtitudine, corectitudine si seriozitate şi oferind servicii impecabile societatea noastră a ajuns renumită într-un  timp foarte scurt atât în ţară cât şi în străinătate. Odată cu trecerea timpului am dobândit o vastă experienţă în domeniul SERVICIILOR FUNERARE acaparând o clientelă foarte mare, totul datorita faptului ca ne-am propus intotdeauna sa fim alaturi de dumneavoastra, in incercarea de a furniza potrivite solutii..

La ora actuală societatea noastră dispune de 4 autoutilitare performante VW pentru transporturi interne şi internaţionale, precum şi o limuzină MERCEDES destinată pentru transporturi speciale ce necesită atenţie şi respect. Avem angajaţi conducători auto cu o mare experienţă, iar în decursul anilor am efectuat foarte multe transporturi internaţionale din şi în Ungaria, Austria, Germania, Italia, Moldova şi chiar Turcia, aparţinătorii decedaţilor având numai cuvinte de laudă şi mulţumiri.

Ţelul nostru propus la înfiinţare a fost asigurarea unor servicii complete şi am ajuns să acoperim fiecare ramură a serviciilor funerare: transport intern şi internaţional, comercializare sicrie şi accesorii de toate tipurile, îmbrăcare-îmbălsămare şi cosmetizare decedaţi, înhumare şi exhumare, coroane jerbe şi buchete de flori, asigurarea produselor de panificaţie, precum şi intermedierea locurilor de veci.

pompe funebre targu mures

Firma noastră are angajaţi şi colaboratori pentru servicii de înmormântare şi înhumare. Asigurăm permanent în orice periodă a anului săpat, astupat şi aranjat groapă, adunat oseminte în vederea obţinerii de spaţiu suplimentar în cavou, fiind căutaţi de multă lume chiar dacă până aici au apelat la serviciile altei firme funerare. Specificăm că societatea noastră se angajează la servicii de înmormântare şi înhumare doar în cimitirele unde nu sunt angajaţi gropari cu carte de muncă pentru a nu face concurenţă neloială acestora. Pentru o înmormântare fără evenimente neplăcute, fără gropari ameţiţi de aburii alcoolului, apelaţi cu încredere la serviciile oferite de noi garantându-vă profesionalism, corectitudine si promptitudine.

Vă ajutăm cu obţinerea autorizaţiilor de la SANEPID şi alte organe competente, necesare exhumării şi transportului osemintelor în alte localităţi sau ţări, precum şi cu avizele de transport pentru incinerare la Bucureşti sau străinătate.

Avem contract cu o cunoscută brutărie din oraş şi vă asigurăm la preţ de producător toate articolele de panificaţie tradiţională necesare înmormântărilor după ritual Ortodox sau Greco-catolic şi anume : colaci pentru prapori, parastase, pomeni, cruci, scăriţe, japoneze, cozonaci şi pâîne. Comanda se predă la sediul firmei, iar în ziua înmormântarii toată panificaţia înpachetată după standarde de igienă europene se transportă la cimitirele în cauză, luând încă o povară şi alergătură de pe umerii familiei îndoliate.

Cu trecerea timpului am primit tot mai multe solicitări de la clienţii fideli şi am considerat oportună construirea unei camere frigorifice necesară pentru păstrarea decedaţilor un timp mai îndelungat până la clarificarea zilei înmormântării sau sosirea rudelor domiciliate, aflate departe de ţară.

 

servicii funerare targu mures

 Agentia funerara " APUSUL" va ofera servicii funerare complete:

 

Transport

 • Transport intern şi internaţional
 • Repatrieri
 • Coborâre decedat
 • Rezolvarea actelor si documentelor

Pregătire

 • Constatări
 • Îmbălsămri
 • Colivi
 • Restaurant
 • Acte primărie, Sanepid
 • Jerbe, coroane, buchete de flori

Aranjamente florale

 • coroane
 • flori
 • aranjamente

Accesorii funerare

 • lumânări
 • suporturi
 • cruci

 

Sicrie

 

Apusul - Servicii pompe funebre : a fost creată la începutul anului 2000 pentru a te ajuta la nevoie, în momentele dificile ale unui deces.

Printre alte servicii pompe funebre, oferim o gamă largă de sicrie din lemn, sicrie capitonate, diverse modele şi culori, cu sau fără accesorii.

Avem atât sicrie ieftine cât şi sicrie de lux, unicat.

sicrie targu mures

Aranjamente florale

 

Jerbe şi coroane tradiţionale, aranjamentele florale pentru sicrie, buchete de condoleanţe, toate acestea sunt realizate pentru clienţii care doresc să aducă un ultim omagiu celor care nu mai sunt, dar care vor rămâne mereu în sufletul nostru.

Toate acestea sunt realizate în florăria proprie situată pe Gh Doja nr. 81.

 

Florarie

 

La noi puteţi alege dintr-o gamă diversă de flori, buchete pentru mirese, flori de sezon, flori de nuntă, nou născuţi,buchete corporate - flori pentru afaceri, coroniţe - aranjamente crăciun.

Florăria este situată pe str. Gh Doja la nr 81.

florarie targu mures

Servicii

 

Încă de la începuturi ne-am dat seama că renumele societăţii noastre nu constă în varietatea şi numărul mare de sicrie pe care le comercializăm, ci în calitatea şi perfecţiunea serviciilor oferite.

Pentru clienţii noştri, un esenţial este abordarea problemei cu cât mai multă înţelegere, astfel încât ei să simtă că firma noastră în primul rând vrea să-i ajute la necaz. Punctele forte al societăţii noastre sunt reprezentate de PUNCTUALITATE, CORECTITUIDINE şi PROFESIONALISM oferite în exercitarea serviciilor.

 

 • Îmbracat, aranjat, cosmetizat, îmbălsămat
 • Asigurarea panificaţiei
 • Creditarea şi împrumutarea solicitanţilor
 • Rezolvarea actelor şi a documentelor
 • Serviciile de înmormântare
 • Transport intern şi internaţional
Localizare SERVICII FUNERARE APUSUL
Galerie Agentie Funerara Targu Mures