Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Servicii Funerare Eden

Servicii Funerare Eden reprezinta o companie de pompe funebre din Tecuci ce are ca scop realizarea unui raport calitate – promptitudine menit sa indeplineasca nevoile oricarui client.

Cu o vasta experienta in domeniul serviciilor funerare, acumulata de-a lungul timpului, compania noastra va poate ajuta sa treceti peste momentele grele prilejuite de pierderea unui apropiat oferindu-va urmatoarele servicii funerare complete, ireprosabil executate cu profesionalism, seriozitate respect si discretie. 

Va punem la dispozitie toate infomatiile necesare pentru buna derulare a unei inmormantari. Serviciul funerar de pregatire a persoanei dragi inainte de ultimul drum (spalat, imbracat, barbierit) se face cu cea mai mare atentie de catre persoane specializate si cu experienta.

Oferim servicii funerare complete non-stop in Tecuci, ce acopera toate aspectele de la organizarea funeraliilor, documente funerare necesare in Romania si pana la realizarea de aranjamente florale desavarsite.

Planificarea si organizarea unei ceremonii de inmormantare nu este un lucru uşor iar din acest motiv Servicii Funerare Tecuci vine in sprijinul familiei indoliate preluand intreaga sarcina de organizare a ceremoniei de inmormantare, pentru ca dumneavoastra sa puteti fi alaturi de cei dragi in aceste momente atat de dificile. Promptitudinea, corectitudinea si discretia sunt calitati pe care le-am cultivat mereu in relatia cu fiecare familie indurerata.

Suntem alaturi de dumneavoastra in aceste momente dificile pentru a va asigura ca persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate si respect. Increderea pe care dumneavoastra ne-o acordati este un privilegiu si vom face absolut tot ce ne sta in putinta pentru a va asigura servicii funerare ce respecta traditiile, sicrie de  buna calitate precum si accesorii funerare de calitate. 

Oferim pachete personalizate si asistenta pe toata durata evenimentului.

pompe funebre, agentie funerara Tecuci

Transport Funerar Galati

Transportul decedatului este unul din cele mai importante servicii funerare.

Pentru serviciile de transport, compania noastră vă pune la dispoziţie maşini funerare speciale, avizate pentru transportul decedaţilor.

Transportul funerare presupune:

  •  transportul sicriului la domiciliu sau spital;
  •  transportul persoanei decedate la biserica sau capela;
  •  transportul funerar la cimitir;
  •  transportul funerar in alt judet;
  •  transport inmormantare cu stationare (acasa - biserica - cimitir);

transport funerar tecuci

Sicrie

Servicii Funerare Eden Tecuci pune la dispozitie o gama larga de oferte pentru sicrie in Tecuci si imprejurimi. Nu ezitati sa ne contactati. 

Aranjamente florale Tecuci

Disparitia unei persoane, fie ca este un prieten apropiat, cunostinta sau membru al familiei, reprezinta un prilej de indurerare si de tristete. In astfel de momente dificile, florile reprezinta un mod delicat de a ne exprima sentimentele.

Puteti aduce un ultim omagiu persoanelor decedate printr-o coroană funerara, o jerba sau un aranjament floral deosebit, realizat din garoafe, gherbere, crini, trandafiri, ce vor fi livrate la locul indicat de Dumneavoastră (domiciliu, capelă sau cimitir).

servicii funerare tecuci

Localizare Servicii Funerare Eden
Galerie Agentie Funerara Tecuci