Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Agentia Funerara Ultimul Popas

In clipe de mare tristete , Agentia Funerara " Ultimul Popas"  va sta alaturi cu servicii funerare complete in Vulcan, pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare ceremoniei de inmormantare. Va oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate in Vulcan, judetul Hunedoara, totul pentru a va putea exprima cat mai respectuos compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta!

Avem preturi corecte la marfa de calitate, incercand sa acoperim cat mai bine cu putinta  persoanelor aflate la durere. In dotarea noastra se gasesc capace frigorifice,iar la vanzare avem o paleta larga de modele de coroane ,coronite diferite ca forma si culoare. Pentru cimitir avem cruci de brad, fag, mozaic si monumente de marmura, granit, mozaic. Transportul decedatului se face cu masini funerare omolgate in tot judetul si oriunde este nevoie.

Suntem mai mult decat o firma de servicii funerare complete, care vine in ajutorul familiilor indurerate in momentele tragice ale vietii, prin preluarea tuturor sarcinilor aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiei un set de produse si servicii specifice unui astfel de eveniment cum ar fi sicriu, respete, cruce, batiste, prosoape, urne, coroane, aranjamente florale, lumanari, capac frigorific si masini funerare pentru transportul decedatului.

Oferim servicii funerare complete: consultanta, organizare de pomeni si parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri, respete, cruci din lemn) si toate celelalte servicii de care aveti nevoie.

pompe funebre, transport funerar, sicrie

Cu promptitudine si seriozitate va asiguram pachete de servicii funerare si accesorii, la mici preturi raportul calitate-pret fiind unul in avantajul dumneavoastra.

Oferim accesibile pachete pentru servicii si produse funerare:
 • Sicrie - Gama Variata de Modele de Sicrie. Calitate La Cele Mai Accesibile Preturi.
 • Coroane Funerare si Jerbe - Coroane funerare, jerbe funerare si aranjamente florale pentru masini mortuare.
 • Accesorii Funerare - Set Accesorii Funerare - manere sicriu, crucifixe, catafalc si camera mortuara, candele
 • Transport Funerar - Masini Funerare Pentru Transport Funerar - Manipulare Sicriu - Transport Sicriu

Agentia noastra funerara, cu mult profesionalism, poate organiza absolut toate detaiile unei ceremonii  funerare. Atunci cand este momentul pentru a lua anumite hotărâri, "a avea idei " devine un factor indispensabil. Din aceasta cauza, ne-am concentrat  pe detaliile serviciilor pe care le oferim, pe daruirea colaboratorilor noştri şi pe o amplă transparenţă a serviciilor acordate clienţilor noştri. Noi ne vom ocupa în locul dumneavoastră de toate detaliile necesare înmormântării, de la consultanţă funerară, demersuri administrative şi până la amenajarea cavoului şi construcţia pietrei funerare.

Oferim servicii si produse funerare, venind in ajutorul dumneavoastra, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie.

 Va oferim servicii funerare complete:

 • Consultanță și intermediere eliberare acte;
 • Transport funerar intern/internațional;
 • Repatrieri;
 • Îmbălsămare, toaletare şi cosmetizare cu personal autorizat;
 • Servicii complete privind ritualul funerar;
 • Parastase și mese de pomenire;
 • Catering în orice locație;
 • Coroane și jerbe funerare;
 • Articole funerare.

Localizare Agentia Funerara Ultimul Popas
Galerie Agentie Funerara Vulcan